filipinka -> Rjav izcedek (12.3.2004 21:48:28)
|
Pozdravljene punce! Imam problem, ki mu nekateri ne dajejo imena problem - rjav izcedek. V četrtek 11.3., se mi je pojavil tretjič. Prvič in drugič sem zagnala paniko, šla k zdravniku in tam so obakrat ugotovili, da je z mano in z mojim srčkom vse O.K. Ko sem bila pri svojem G drugič, mi je pol ure razlagal, da je glavno, da pozitivno razmišljam, da se veselim svojega otroka in da dokler on ne opazi napake ali se ne pojavi kri, je vse lepo in prav. Res je, da sem optimist po duši, kar je najbrž dobro za malega, sem pa tudi ziheraš, da moram biti prepričana, da je vse O.K. No, včeraj zjutraj pa spet rjav madež in ravno na dan, ko sem bila naročena na pregled. Spet me je potolažil. Na UZ sem že videla nogice in rokice mojega miška! Srček bije in lepo raste! Nikjer v maternici ni videti krvavitve, tudi posteljica se ne odleplja ( na kar je sumil G). Punce prosim Vas, napišite, če je imela katera podobno izkušnjo in ali je res, da po 12 tednu ni več bojazni za splav! Hvaležna bom za vsak odgovor! Čao in lep vikend!
|
|
|
|