|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mraz
14.10.2005 8:30:22   
TiaSara
Živjo!
Sem ponovno med vami, noseča 8t in močno upam, da bo tokrat šlo do konca. Imam pa eno vprašanje in sicer mene zelo rado zebe in občasno se najdem v situacijah, ko me čisto prezebe - mi celo telo dregeta od mraza. Zanima me, če je to lahko kaj zelo problematičnega za plod ali pa je ta vseeno na varnem? Saj sedaj se zelo trudim, da se vedno dovolj oblečem, a po nekaj časa mirovanja ne morem več z ničemer preprečiti tega, da bi me zeblo.
Ko me je nazadnje tako prezeblo me je potem še naslednji dan bolelo vse okoli križa in v trebuhu - no vse to se z lahkoto prenese, da bo le z user posted image  vse vredu!
Hvala za pomoč, Tia
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mraz
14.10.2005 9:56:16   
Anonimen
Verjetno je otročiček povsem na varnem v tvojem trebuščku, čeprav tebe zebe. Drugo bi bilo, če bi se podhladila, ker bi se tudi celotna notranjost trupa shladila, ampak za kaj takega bi morala biti kar nekaj časa izpostavljena resničnemu mrazu.
Si se kaj posvetovala z ginekologinjo glede tvojega problema? Verjetno imaš nizek pritisk in slabo prekrvavitev, zato te zebe. Tudi mene zelo rado zazebe in moram imeti pozimi vedno gor dva para nogavit. Probaj se pogreti s termoforjem in toplimi čajči, da ti malo kri zaokroži.

(odgovor članu TiaSara)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.10.2005 11:47:07   
karin412
Masaža tudi pomaga. Meni ni nič vroče, kot pravijo, da je to značilno za nosečnice.
Pa telovadba, sprehodi, vroče juhice, čaji ali pa 2 kovtra preden se segreješ zvečer.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.10.2005 12:41:41   
TiaSara
Hvala vama! Sem tudi sama upala, da je tako, da je pikici toplo, tudi če mene zebe. Je pa dobro slišati, da tako meni še kdo drug. Vajini nasveti bodo prišli kar prav, čeprav ostanejo še vedno situacije, ko ne moreš nič narest.

No, trenutno nima težav z mrazom, kvečjemu obratno. Ko sonček prikuka v sobo in jo segreje, me tudi vročina oblije - zadnji čas se kar naprej slačim in oblačim. Pa nič zato, važno, da je pikici prav.
Lp Tia

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.10.2005 19:36:39   
Bauka
Čao,

jaz mislim, da je otroček v tebi dobro zavarovan in njemu sigurno ni hladno.
Pazi le, da si ne boš prehladila mehurja in ledvic.

Lp, Bauka, 37. teden

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.10.2005 12:09:38   
PiaM
Tudi mene je je na začetku dosti zeblo, oz.mrazilu - kljub vročem poletju, in sicer zaradi slabosti in bruhanj. Mislim, da otročku ni hudega, razen če te trese nrzlica zaradi temperature nad 38, ki bi lahko bila nevarna za dete.

(odgovor članu Bauka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.10.2005 17:00:27   
FRAČAFELA
TiaSara nič se ne sekiraj, tvoj otročiček je v tvojem bušiju lepo na varnem spravljen!!!

LP

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.10.2005 7:47:22   
TiaSara
Hvala vam punce, ste me potolažile. user posted image  user posted image

(odgovor članu FRAČAFELA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?