Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zvijanje v trebuscku ponoci 14.10.2005 0:05:03
|
|
|
|
Ropotuljica
|
Nasa petmesecnica se zadnje noci pogosto zbudi v krcevitem joku. Nikakor je ne morem potolaziti, tudi z dudo ne. Očk sploh ne odpre. zdi se mi, da se vse skupaj dogaja v spanju. Potem jo vzamem iz posteljice, jo stisnem k sebi. Malo neha,potem spet joka in se cela zvija. PA spet neha, pa spet joka. V trebuscku je slisat cudne zvoke. Lacna ni, ker ko jo podojim, jo s tem v bistvu samo potolazim - pije ne. Torej ji ne kruli, ampak jo dejansko zvija. Od česa, mi ni jasno, saj ne jem nič takega. jaz nimam nobenih prebavnih težav. A ji lahko kako pomagam? Mislite, da bi pomagalo, če bi ji čez dan in posebej zvečer dala čaj proti krčem (če ga bo sploh hotela)?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?