taška30 -> dojim, uvajam in imam 2 problema (13.10.2005 21:56:15)
|
1. malo sem polno dojila - no, še vedno jo, le da sedaj malo uvajamo nove okuse. Zato ni nikoli pila vode ali čaja, ker se je odžejala z mlekom. Pa ne da nisem poskušala, še kako - na vse načine, po žlički, po različnih cucljih, različne čaje - NE! Niti poleti v najhujši vročini. In sedaj ko začenja z gosto hrano ni nič drugače. Pa bi morala malo piti. Če ne drugega, bi ji sedaj, ko ima malo problemov s kakanjem (je malo zaprta, pa jo napenja) dala kakšen čaj s kumino, komarčkom...pa ga ne spravim vanjo na noben način. Da ne omenjam, da je tudi za prebavo potrebno več tekočine. 2. ker se ponoči zadnje čase pogosto zbuja, sem mislila da bi ji zvečer nekako dodala malo kakšnega Lino-ta, ampak kako? Če otrok ni dojen, je preprosto - zmešaš v flašo. kako pa naj jaz? Če flaše ne mara? Razmišljam, da bi ji zvečer kar po žlički dala bolj gosti Lino, potem pa še podojila. Ampak to pomeni, da moram kupiti adaptirano mleko, saj se Linoti in kašce mešajo z mlekom (ali se motim?). Kako ste to reševale tiste ki ste polno dojile? Hvala, taška
|
|
|
|