PASENJE KRAVIC V VOZIČKU (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Barči78 -> PASENJE KRAVIC V VOZIČKU (13.10.2005 21:27:25)

Neja je pogruntala, da ji bolj ustreza, če v vozičku leži na trebuščku. Glavico dvigne tako visoko, da si vse lepo ogleduje, tudi za minuto nima časa počiti. V takem položaju zdrži tudi več kot eno uro. Sploh noče več ležati na hrbtu. Potem smo ji dvignili vzglavje, da je bila v polsedečem položaju, ravnotako vse vidi, pa tudi to ni bilo dobro. Samo njen trebušček,..
Kako naj jo spravim zopet nazaj na hrbet, kajti vedno je z veseljem opazovala  vse kar se je pojavilo nad njo. Sedaj pa kot bi jo odrezal, samo še jok na hrbtu.
Pa še vsi se nam smejijo in si mislijo glejte tole mamico kako matra otroka. Iz vozička se pa vidi samo ena majhna, firbčna glavica. Prav hecna je. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




marjanaR -> RE: PASENJE KRAVIC V VOZIČKU (13.10.2005 21:41:00)

Naša je to počela v posteljici, ko smo jo dali spat. Vedno na trebuh. Zdaj že širi mesece spi na trebuhu. V vozičku pa je stvar bolj zapletena. Hm, ne vem, kaj pa, če bi jo pripela in zamotila s kako igračko (tiste špagice prav za na voziček)? Koliko je pa stara?




Barči78 -> RE: PASENJE KRAVIC V VOZIČKU (13.10.2005 21:54:45)

Tudi tiste igračke ima čez pripete. Nekaj časa jih tolče, potem pa se naveliča. 25. bo stara 5 mesecev.




babylove -> RE: PASENJE KRAVIC V VOZIČKU (14.10.2005 7:12:37)

Kako jo pa z varnostnimi pasovi zapneš v vozičku, če leži na hrbtu?




Barči78 -> RE: PASENJE KRAVIC V VOZIČKU (14.10.2005 9:54:54)

Če leži na hrbtu jo normalno pripnem, na trebuščku pa malo težje, lahko bi jo pripela čez ritko, čez rame pa ne.




morskadeklica -> RE: PASENJE KRAVIC V VOZIČKU (14.10.2005 9:56:50)

Mogoče bi pa rada že sedela[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Vem, da pravijo, da naj ne bi pred pol leta, ampak otroci so pač različni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




anamia -> RE: PASENJE KRAVIC V VOZIČKU (14.10.2005 10:01:15)

Ne se sekirat, pusti jo tako...moja prijateljica jo je celo poletje tako špancirala okoli pa ni bilo nič narobe...je pač firbčna baba...pa tako lušni so ko se tako vozijo naokoli...srečka si lahko...naša samo tuli, ko jo damo na trebuh.




Stran: [1]