Anonimen
|
Pa še ena taka kot it. Midva sva skupi 3 leta in pol, imava otroke. Po porodu se je "ohladil" do mene, ni mu bilo več do sexa. Ko sem ga vprašala, zakaj ne, mi je rekel, da se je verjetno "odvadil" (mislim, haaaalooo!! ) sexat (2 meseca pred in po porodu nisva sexala). In na žalost naj napišem, da je to trajalo 1 leto. Vseskozi sem se mučila z vprašanjem ZAKAJ. Tudi moj dela cel dan, ko pa pride domov, dobesedno pade v posteljo. ENO LETO je trajalo, da sem KONČNO spoznala, kje je vzrok: ko so prišli otroci, se je počutil zapostavljenega. Nisem mu mogla več polagati toliko pozornosti oz. sem se trudila, kolikor se je le dalo. In ko sta otroka zaspala in bi jaz sexala, je on že spal. Res sem bila trapa. Ker sexa ni bilo, sem se bolj ukvarjala z otrokoma. Spat sta hodila pozno,saj sem se z njima igrala, noreli smo po dnevni sobi... tako da sva imela z mojim še manj časa zase. Pol mi je pa kar naekrat prekipelo! "Tako ne gre več naprej!" sem si rekla. Mamo sem prosila, naj mi popazi otroke, z mojim pa sva si privoščila lep dan v bazenu, večerjo.... Moram rečt, da se je totalno sprostil Pa tudi veliko sva se pogovarjala. Nisem ga obtoževala, saj vem, da ni bil samo on kriv. Rekla sem mu le, da nočem živeti s tujcem in da mi naj pri tem pomaga, saj tega sama ne zmorem. Otroke sedah dajem striktno spat ob 19h, najkasneje ob 19.30. uri. Tako imava še čas zase in .... Zaenkrat je še vedno lepo. Tudi sexava več, se cartava ,.... Če imata otroke je mogoče problem v občutku zapostavljenosti. V vsakem primeru pa vama priporočam, da si vzameta dan ali dva zase, se malo sprostita in kar je najpomembneje: odkrito pogovrita. Večerja in kak kozarček vinčka razveže jezik in čustva.
|