|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Motorist
13.10.2005 10:21:58   
Anonimen
Slikica mojega motorista je že v albumu!user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Motorist
13.10.2005 10:45:44   
baguSka
Ojla simpatična slikca. Bom vprašala še tebe: a se ti tud kdaj z motorjem voziš in kako oz. kdaj? Midva sva tud postala motorista in zdej premišljujem zmeri bl, da bi z bejbijom raj še mau počakala..kšno leto mogoče.. Dej mi mau povej no, kako to zgleda, če maš doma dojenčka!? Ker jst bi mela oboje, pa ne vem kako to gre..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.10.2005 11:02:53   
Anonimen
Ne si nora, jaz se še vsedem ne gor, kaj še le da bi se peljala!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.10.2005 11:07:40   
baguSka
user posted image Ah **** sm misnla da mi boš znala kej povedat.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.10.2005 11:17:15   
Anonimen
pridružujem se baguski. midva sva na istem.. včasih si sploh ne znam več predstavlat, kako zgleda če greš z avtom na morje- že tolk dolg nisva bla. pa ne predstavlam si kako zgleda, da si cel dan na eni plaži, pa samo tam.. midva se ful prestavlama, ful odkrivama kaj novga, se grema mal pelat na kakšno čist x plažo, al pa restavracijo.. kako bo potem???? ne vem.. sma se pa še zmenla, da do poletja ne boma nič delala na user posted image , ker pol odpade poletje.. tko d bo menda to poletje k pride zadnje, k bomo živel tko po bajkersk!!

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
13.10.2005 11:17:21   
CUKRČEK
baguSka, si pač vzamem šak dan zase, daš otroka v varstvo in se peljeta. Ni blema!
Sicer jaz nisem kakšna huda motoristka, me pa včasih vseeno vzame na kak krog.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.10.2005 11:23:16   
jagoda
Lušten motoristek. Sem dala tud jaz mojga v album. Se je že kr nabralo slik. Geslo pošljem privat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.10.2005 11:24:33   
baguSka
Aha.. No tile odgovori so mi že bl všeč. Sm se že ustrašla matr. Tnx. user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.10.2005 11:28:49   
CatJa
Luškana oba, od nine nane in jagode user posted image

Zna bit pa res hudič, če se moraš odločat med motorjem in otrokom user posted image  user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.10.2005 11:30:02   
Anonimen
itak, ja, CaTja.

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
13.10.2005 11:36:11   
Anonimen
Bauska, jaz ti lahko povem, kako izgleda vožnja s cestno-hitrostnim motorjem, nekako tako se jim reče, tistim dirkalnim a ne? Pa še če ga vozi egoistični dedec. Izgleda tako, da se on skoraj vleže na motor, glavo skrije za vetrobran, motor požene do hitrosti kaj pa vem, 250 na uro, ti pa sediš en štuk višje in se boriš, da ti ne bi glave s čelado vred odpihnilo s telesa. Naslednji dan imaš v vratu tak muskelfiber, da misliš, da so te celo noč tepli. Res užitek!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
13.10.2005 11:52:17   
Marogica
Jaz pa sem sama vozila in bi šeeeeeeeeeeeeeeeee, pa kaj ko sva se z možem(sam je tudi vozil motor) odločila, da ko pridejo troci-nema ništa. Tako tudi je, jaz pa se za vsakim motoristom obrnem, kot kakšna "pleh pi... "
Ne resno, kar elektrika mi gre skozi telo, ko kašen motor slišim. Takšno je pač življenje-eni se odpovejo cigaretom, jaz pa sem se motorjuuser posted image user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.10.2005 11:53:38   
jagoda
Ja splišni, zato pa chopperja in lepo počas po ovinkih. (Avtoceste odpadejo)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.10.2005 11:59:27   
baguSka
Haha ste me prou nasmejale. Poznam vse vrste motorjev in sama sem bla vedno sopotnica, razen skuterja vozm sama.user posted image Ne pr men to ni neki novga, zato poznam tud vse negativne strani motorizma.. ampak pozitivne jih žal premagajo in tako kot moja predhodnica, je želja in strast velika.. Zdej sva pa motor nabavla in me je zamikal, da bi z otrokom še mau počakala. Ne me zdej narobe razumet babe smotane!!! Itak da je otrok velik več vreden, ampak zdej mam še možnost počakat, pol ko bo 1x otrok, pa ne bom mogla več. Kapiš??

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.10.2005 12:22:59   
jagoda
Jaz pa se nisem odpovedala. Tudi sama vozim.user posted image Dve leti je sicer moj jekleni koniček počival v garaži (Najprej nosečnost, pol prvo leto ničuser posted image user posted image ) Naslednjo sezono pa spet na juriš...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.10.2005 13:22:54   
Anonimen
js pa pravim tko.. moj voz kr po pamet, in me punavad ni strah.. če me pa je, mu dam pa nekakšen "znak" pa se pelje bolj pučas..user posted image

Splišni, poznam to.. mislna sem da mi bo glavo odtrgal..user posted image

sam ni ga čez cestne motorje.. user posted image men so najlepš in mi nekak tud ni problem, k se enkrat navadim drže.. smo nardil 8000 km letos, pa ni blo problema, od tega 3000 v 14 dneh na dopustu.. (so bli dnevi k smo jih nardil po 800 km na dan)... itak mislš da boš umrl, sam k konc sezone potuhtaš kje si bil, se pa prou fajn pučutiš..user posted image

(odgovor članu jagoda)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
13.10.2005 18:52:19   
BibaJ
baguSka nič čakat! Združita prijetno s koristnim in se vsakokrat odpeljita seksat (beri bebo delat)user posted image . Ko bo pa user posted image tu ti pa itak ne bo žal, da si se tudi za user posted image  odločila!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?