Anonimen -> Naj povabim na poroko....? (13.10.2005 9:44:26)
|
Pozdravljene! Januarja drugo leto se imava s partnerjem namen poročiti, saj pričakujeva že drugega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Odločila sva se, da bo poroka v najožjem družinskem krogu-starši ter bratje in sestre z družinami in seveda stari starši. Skupaj nas bi bilo max.18. Poročnima obredoma bo sledilo pozno kosilo. Problem seje pojavil, ker me je brat (ločen) danes ravno vprašal, če bom povabila tudi njegovo partnerko. Vse lepo in prav, bi jo, če... ne bi bila že poročena, ampak ne z mojim bratom...:). V bistvu je ne maram, ker imam občutek, da brata izkorišča in si on ne more urediti življenja. Ona pa ima doma družino, moža, otroke.. Zadeva pa se vleče že nekaj let in je dokaj javna. Kajbi ve naredile?? Nočem se zameriti bratu, saj je full vredu človek in se fino štekava.... Ampak ženske pa ne prenesem. Npr. ga pokliče in prekine, da nima tel. stroškov. Pa ko bi mu vsaj kaj doma naredila... Včasih mu že, ampak tako redko, da te glava boli. Brat pa te redke trenutke full ceni. Mogoče sem krivična do nje in jo premalo poznam, ampak ne zdi se mi pač prav.. Zdaj jo bi morala pa zaradi miru v hiši še na poroko vabiti???? Kaj menite???
|
|
|
|