inox čiščenje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

alesa -> inox čiščenje (12.10.2005 22:01:06)

sem prej pozabila še vprašati, kako se kaj čisti inox hladilnik in napa. a je zelo kriza. a priporočate kakšen drug material.
hvala.

Anonimen -> RE: inox čiščenje (12.10.2005 22:32:03)

[sm=zmeden2.gif]Jst še nisem pogruntala tega. Mamo kar svinjsko.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Tko da bo tud meni prav prišlo, če katera ve...

balaena -> RE: inox čiščenje (13.10.2005 9:07:08)

jaz sicer nimam inox hladilnika (je vgradni). imam inox pri stedilniku-zgoraj, ker je plinski in pa pri gumbih in pecico okoli stekla. pa napo, ampak je tista mala, izvlecna, tako da je samo en pas, ki se vidi. pa me ze pri tej mali kolicini inoxa nervirajo prsti, ki se poznajo, zato jih redno cistim (s cistilom za stedilnik, tistim, ki je tak bel, gost). enkrat potegnes in s suho pobrises, pa vse izgine.
mi pa je grozno grdo, kadar sem kje na obisku in imajo vsev inoxu, pa vse od prstov. se mi zdi, da ce se odlocis, da je lepo, da potem tudi vzdrzujes tako, da je lepo.

lpb

balaena -> RE: inox čiščenje (13.10.2005 9:10:00)

v bistvu sem hotela povedat to, da sploh problem tega ocistit, samo zelo pogosto moras. edino ce imas res popolnoma ciste roke, se ne pozna kaj dosti, ko se dotaknes. sicer se pa vse vidi.

ninocka -> RE: inox čiščenje (19.10.2005 11:50:32)

Za ciscenje inoxa se dobi posebno cistilo, tako ful mastno, ki lepo spuca vse prstne odtise. Je pa se kr drago (ene 3 jurje priblizno 150 ml), sam jst ga v 2 letih se zmeri nisem porabila.

Stran: [1]