Jessy -> RE: ko greste z dojenčkom ven... (12.10.2005 20:46:54)
|
Jaz grem ven takoj, ko jo nahranim in se poskušam vrniti nazaj domov predno je lačna za naslednji obrok. Če pa naju kje preseneti lakota, jo pač tam podojim, ker se tudi to da narediti povsem diskretno in če človek ni izredno pozoren, še ve ne, da je dojenček priklopljen in misli, da se samo cartamo! Običajno se vsedem na kakšno klopco. Če jo je treba previti, pa ni nikjer previjalnice, potem jo previjem kar v vozičku, če sva v kakšnem prostoru, če sva pa zunaj pa je ne previjam, ker je premrzlo in greva enostavno domov. Če pa je malo polulana in pokakana pa sploh ni panike, saj je tudi ponoči ne previjamo in zdrži v plenici 10 ur, tako da ji tudi tistih nekaj minut ne bo škodovalo. Mleko pa mora biti toplo, kot je iz dojke. Če imaš termo zaščito za stekleničke, lahko to probaš, sicer pa ne vem kako in kaj. ko sem pa imela ginekologa mi jo je pa mož prevzel, malo je priskočila na pomoč tudi nečakinja, nahranila pa sta jo po flaški z mlekom iz skrinje, kamor sem ga spravljala za take namene. lp
|
|
|
|