sazi -> RE: Ukradli so nama avto!!! (13.10.2005 20:10:59)
|
No, danes sem že malo bolje kot včeraj. Nič se ne da narediti in tudi ni konec sveta. Če je to doza hudega, kar naju čaka, pa tudi prav, da bo le z nami tremi vse OK... Za varnostno kljuko si nisem delala utvar, da je to čudežna rešitev pred nepridipravi, saj vem, da se take stvari dajo dokaj hitro odmontirat, ampak vseeno sem pa upala, da mogoče vsaj odvrne navdušenje morebitnega tatu in da se mu potem s tem ne da ukvarjati. SIcer se mi zdi skoraj nemogoče, da bi res kdo šel samo malo peljat naokrog in ga potem kje pustil na parkirišču, če pa obstaja malo možnosti... Povsod, kjer bom, bom na parkiriščih pozorna, če se kje najde. No, pa po nasvetu Pajace tukajle pišem, za kak avto gre, če ga morda na katerem od vaših parkirišč najde vaš pogled. Gre za Megana, s petimi vrati, star model, srebrne barve z registrsko oznako LJ L8-21R z ljubljanskim grbom. Prav na daleč ni razpoznaven, ima pa pod desnim sprednjim blatnikom odrgnino, na sovoznikovih vratih pa je kakih 20 cm raza (narejena s kakšnim ključem ali čim podobnim, ko sva bila prejšnji vikend v Izoli in se je našel en pameten in popraskal vse avtomobile, ki niso imeli koprske registracije). No, bolje, da neham nakladat. Kot sem že rekla, sem žalostna in razočarana, ampak manj kot včeraj...
|
|
|
|