NUJNO! - izcedek (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

1Tanya -> NUJNO! - izcedek (12.10.2005 16:10:26)

punce lepo prosim za pomoč,

sem v 8t in včeraj sem bila na prvem pregledu, kjer je bilo vse OK. Vzela mi je tudi bris, pred kakšno uro pa se mi je pojavil rozasto rjav izcedek (malo krvi). Bolečin nimam, ginekologov v ZD v Domžalah ni več, izcedka pa tudi zaenkrat ni več!

kaj naj nardim? a je razlog za preplah? je možno, da je posledica jemanja včeerajšnjega brisa????

Prosim pomagajte!

Anonimen -> RE: NUJNO! - izcedek (12.10.2005 16:25:27)

Živjo.

To je res posledica včerajšnega vbrisa iz materničnega vratu. V bistvu ti ga ne bi smela vzeti, saj si vendarle noseča. Edino, da ga že dolgo nisi vzela in ti ga je zdaj.
Zdaj ne vem točno, ampak mislim, če zdaj več nimaš tega izcedka pol te naj nič ne skrbi. Če pa bo še ta izcedek, pa le pejt takoj na urgenco, mogoče ti je kaj poškodovala.
Ti bodo še druge punce svetovale.

Pazi nase.

Jančika_ -> RE: NUJNO! - izcedek (12.10.2005 16:33:00)

Mojo svakinjo je ginekologinja posebej opozorila, da je možna kakšna krvavitev, ko ji je vzela bris v 10. tednu. Res je dan za tem malo zakrvavela. Zdaj je v 17. tednu.

klavdijam -> RE: NUJNO! - izcedek (12.10.2005 16:33:40)

Poskušaj počivat (vsaj danes in jutri), če se izcedek umiri je vse OK. Takoj pa pojdi na urgenco, če boš krvavela ali imela hude krče.
Res počivaj, pomiri se, ker zaenkrat ni nič hudega (jaz sem v od 6 tedna imela izcedek kot ga opisuješ, nato pa v10 tednu celo zelo močno krvavela, a je zdaj vse OK).
Samo mirno!
[sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=metulj.gif]

Lana_s -> RE: NUJNO! - izcedek (12.10.2005 19:35:08)

Meni je v 11. tednu vzela bris in me opozorila, da lahko da bo kaj krvavega izcedka. Verjetno je bilo pri tebi to od brisa, sploh če ga nimaš več. Vsekakor pa lepo počivaj vsaj tja do 13-tega tedna.
Pa lepo nosečnost ti želim[sm=9nebesa.gif][sm=rozica.gif]

1Tanya -> RE: NUJNO! - izcedek (13.10.2005 9:49:25)

Vsem skupaj najlepša hvala za odgovore. Že včeraj zvečer je izcedek izginil in se danes še ni prikazal. upam, da je vse OK in je res le posledica brisa.

Zlate ste!

janč -> RE: NUJNO! - izcedek (13.10.2005 19:38:55)

jest bi poklicala v ginekološko ambulanto
tam boš najbolje zvedela kaj storiti
pa srečno

Maja S. -> RE: NUJNO! - izcedek (16.10.2005 8:12:11)

Jaz sem imela polno rjavkastih izcedkov in dvakrat par kapljic krvi in to do začetka četrtege mes. pol se je nehalo. No jaz sem reagirala tako, da ko sem videla izcedek na vložku sem se ulegla in počivala. Sedaj sem v 28t in 3d in je vse OK.

Veloko sreče!!!

LP Maja

Stran: [1]