|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krči v nogah
12.10.2005 13:27:19   
baklica
Vsako jutro med četrto in peto uro zjutram in potem, vse dokler se ne spravim iz postelje, me obupno trga po nogah (največkrat od kolena navzdol).

A ima katera kakšno idejo, kako to preprečiti. Magnezij ne pomaga. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil baklica -- 12.10.2005 13:28:17 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krči v nogah
12.10.2005 13:47:38   
CUKRČEK
To je običajno v nosečnosti.....če ne prej, bo minilo ko rodiš!
Milsim, da ni kakega učinkovitega recepta za to.

Kje iz Poljanske doline pa si??user posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu baklica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.10.2005 13:54:12   
baklica
Oh saj vem, da so krči nekaj čisto normalnega, samo pri Davidu so se po dveh mesecih končali, zdaj pa kar trajajo pa trajajo. user posted image

Sicer sem pa z okolice Sovodnja, če se ti sanja kje je to. Malo zračne razdalje pa en kup kilometrov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.10.2005 16:23:45   
Magi*
baklica, a gre pri tebi za krče ali nekakšne nemirne noge (moraš skoz migat z njimi, čutiš nekakšno ščemenje, čuden občutek)? jaz sem namreč imela slednje - sindrom nemirnih nog. proti koncu nosečnosti je bilo že tako grozno, da nisem spala čisto nič - ne podnevi ne ponoči...

no, če gre za SNN, ti napišem še kaj več o tem.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu baklica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.10.2005 16:41:01   
Urša
Jst sm vedno med "napadom" spila kalcijevo šumečo tabletko-mi jo je sredi noči po hitrem postopku prinesu mož in mi je pomagalo. Je pa res zoprn občutek! Ne bom pozabla, ko sm na porodni postelji med popadkom fasala še krč v nogo! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.10.2005 16:49:58   
renan
Pij kalcij. Nekje sem prebrala, da so krči v mečih lahko znak pomanjkanja le tega. Mene  je enkrat ponoči krč, zdaj pa vsak zvečer pred spanjem spijem skodelico mleka. Zdaj se mi krči več ne pojavljajo...

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.10.2005 7:11:21   
GILDA
KAAAAAAAAAAAAAALCIJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.10.2005 19:33:44   
janč
ojla
meni tudi nič ne pomaga, razen ko začutim da me bo prijel krč, začnem z močnim drgnjenjem po nogi
ne da krč zgine, ampak se da lažje premagat
ko rodiš bo bolje ti rečem

(odgovor članu baklica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......