|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pomisleki
13.10.2005 8:12:00   
kalbo
Tinica, pred mojo ženo nimam skrivnosti, pa mi vseeno nebi bilo všeč, če bi mi brskala po telefonu. Lahko ji pa seveda v vsakem trenutku sam pokažem vsebino mojega telefona! SMS je kot pismo zasebna stvar! Rad jo sam odprem in sam preberem tudi na glas, če je treba!

(odgovor članu tinica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
13.10.2005 15:07:33   
PIKA
Res bi se mi zdelo neumno, da moj fant bere sporočila, ki si jih pišem s kolegicami, saj se ga ne tičejo in mu tudi niso zanimiva! Če pa je kakšno posebno zabavno, si ga sama pokaževa. Sms zame niso skrivnost, ampak zasebna stvar. V vsakem odnosu morata partnerja obdržati svoj jaz, stikanje po telefonu pa je vdiranje v zasebnost z določenim namenom. Pa še nekaj: vsak pameten moški bi sumljiva izhodna in vhodna sporočila pravočasno izbrisal, vsaj moj se ne bi pustil ujeti na tako neumen način. 

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 27
14.10.2005 19:38:49   
Anonimen
No, jst pa ne bi bila tiho. Povedala bi mu,da sem pogledala v njegov gsm in našla čuden sms, katerga želim, da mi obrazloži.
Če bo imel slabo vest, bo seveda skočil in začel spraševat, kaj brskaš po njegovem gsmju - se pravi, da sms ni tako zelo nedolžen.
Če ti bo pa mirno odgovoril in obrazložil in ne bo delal panike, potem verjetno res ni nič takega. In če si dva med sabo zaupata, to pomeni, da ni nič čudnega, da vesta tudi, kaj se dogaja v njunih telefonih.

(odgovor članu PIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
15.10.2005 17:07:29   
Anonimen
Kaj pa bi rekle na to, da moj dragi vedno izklopi gsm ko pride domov in ga nikoli, ko je z mano nima vklopljenega.Tudi ko greva na dopust ga ne vzame s sabo???Pravi, da ko je z mano hoče imeti mir, ker mu drugače gsm res zvoni non stop in ob najbolj nemogočih urah.In sem zaradi tega še vedno živa in zdrava.
Če pa bi hotela čekirat pa vem pin, pa mi še na misel ne pride.
Sicer pa, a je težko preden pridejo domov zbrisat vse klice in vse sms-je?Torej to, da ni nič najti v gsm še ne pomeni, da se nič ne dogaja, kar se po vašem nebi smelo.

Kar pa se anonimne tiče, je morda res govora o avtu ali kakšnem tovoru (če morda vozi kamion) in je stvar pač ženskega spola...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
15.10.2005 18:25:02   
Annny
Najprej- ne brskaj po moževem telefonu, zelo grda navada.
Drugo: ne delaj panike, nič ni.
lpuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
15.10.2005 18:42:23   
FRAČAFELA
Jaz mislim, da se nimaš kaj za batiuser posted image
Je pa tako, jaz občasno pogledam telefon(priznam prej sem večkrat, pa nikol ni blo nič zanimivega). In bohnazaden, če bi mi rekel neuser posted image
Tudi on lahko mojega. Na brezpogojno zaupljivost ne grem več!!!pa pika.user posted image
Tako da ne vem, kaj ene tak big deal delate če je ženska prebrala njegov SMS no. Jaz ga ne bi edinole v enem primeru. Da bi bil moj dedc grd, plešast, debel, nezanimiv, reven...skratka, bjak...Tak da ga nobena ne bi marala.Pa tudi edinole takim ženskam bi verjela, da ne berejo njegove SMS in da ne brskajo po telefonu. Tako da če spadate v to skupino, potem OK, za vse ostale pa grem stavt, da kdaj pa kdaj poškilijo.Tako da anonimna nikar se ne žri še zarad takih ki zvesto prisegajo da ne gledajo v možkov telefon!!
Bi pa naredila, kar ti je (mislim da Kristina)predlagala.Povprašaj ga kaj je to? Če bo reakcija burna, potem vara oz.skriva neki.Če ne bo, in bo mirno razložil.Ni panike!

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?