Pajaca -> RE: palček zavijalček (19.10.2005 9:50:58)
|
Mi ga mamo pa je tako. Na začetu sem bila ful zadovoljna, pa ni nič smrdelo pa je blo super. Pol po kakšnih 6-9m je pa mal začel smrdet, pa sem ga pucala pa prala pa ni šel tist vonj ven, ker jasno plastika se navzame vonja. Tko da smo ga itak mel na hodniku, ker mi ni za met dreka v sobi, pa smo ga na balkon prestavl. Zdej pa pač mi je vseen če mal smrdi k itak na balkonu smrdi.... pa smrdi sam ko ga odpreš. Sam kaj vem, mi je to še vseen boljš k da bi plenice metala v koš v kuhni.... drek v kuhni mi tud ne potegne, tud če je zavit v vrečko. Tko da delno zadovoljni smo. Je pa draga zadeva, sam kaj čmo. Aja pa kar se tiče kok cajta se drek pajca, tam na ene 3 dni je palček poln in ga je treba spraznt, no mogoče na začetku mal manjkrat, ker so plenice pol manjše, jih je pa več na dan. Mamo pa tarumenga, ker je bil takrat sam tja. Sem pa v bc včeri opazila, da majo zdaj vrečke do 4m pa po 4m, pa so svinsko drage 2300 sit... pa ne vem zakaj je razlika po mesecih??? Tko da jaz tud kkupujem v mothercarju po 1300 sit vrečke, pa jih mam več k za en mesec.
|
|
|
|