|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj kosilo z nami?
11.10.2005 22:57:34   
Anonimen
Zanima me, kdaj ste nehale otroku posebej kuhati in ste mu ponudile enako kosilo kot ostalim članom družine?

Jaz kak dan, ko nimam več ideje, kaj mu skuhati, pa naredim za nas kaj takega, kar on lahko je, kar njega priključim h kosilu. Sicer skuham manj slano in si ostali dosolijo, pa vendar se bojim, da je to prehitro?
Jedel pa je npr. testenine z zelenjavno polivko, paprikaš in polento, pražen krompir, riž, belo meso, rdečo peso. Saj vse to lahko je ali ne? Mu pa hrano pretlačim z vilico.

Povejte mi, če delam prav, prosim.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj kosilo z nami?
11.10.2005 23:03:24   
Andra
Jaz delam isto in to že kaka dva meseca, s tem, da takrat, ko mi jemo kaj takega, ko za malo ni najbolj primerno, njej naredim kaj posebej. To je bolj poredko, saj kosilo več ali manj prilagodim. Z okusi ne pretiravam in pazim pri začimbah.
Obožuje juhice, riž, krompir, testenine, omakice, zelenjavo,...

Pa dober tek!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.10.2005 23:13:15   
Anonimen
No, zdaj pa si me malo pomirila. Sem enkrat brala, da so to mamice začele tam pri enem letu, pa sem mislila, da pretiravam. Če pa tako rad je vse, kar mu dam. Ali je tudi samo krompir ali samo riž, pa nič drugega zraven? A je to tudi OK? Ker meso dobi bolj redko, mogoče 1x na teden.

(odgovor članu Andra)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.10.2005 23:15:22   
andrejaz
To je pa zelo odvisno od tega, kdaj sploh začneš uvajati gosto hrano.

Pri nas se je Mark izključno dojil 6 mesecev, tako da je začel jesti z nama kosilo šele pri 10 mesecih (ne vse, ampak večino kosil)

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.10.2005 23:16:33   
Andra
Jaz ji z mesom ne pretiravam in ji ga dajem tudi v majhnih količinah, tako da bolj spoznava okus. Resnično ima zelo rada riž, pa krompir (sploh pire),... Je dober jedec in včasih poje več, kot njen 3,5 leta star bratec. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.10.2005 14:19:13   
Soncnica
Hoj!

Jaša je star 6, 5 mesecev in je pravi gurman. Še vedno se dojiva, zelo rad pa ima gosto hrano. Na začetku sem ful komplicirala, kaj sme kaj ne, sedaj pa ga počasi navajam na različne okuse. Zelo rad ima meso in krompir zato pazim, da dobi to kombinacijo 3x na teden, drugače pa mu poskušam ponuditi sadje in zelenjavo v enakomernih količinah.
Zadnjič smo jedli rižoto z različno zelenjavo in sirom in je jedel kot za stavo. Reakcije ni imel nobene. Seveda mu hrano speštam, da jo lahko poje.

lp in dober tek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.10.2005 13:10:58   
pia1
oj!
jest pa ocitno kr mal prevec kompliciram...
a pol recimo je tud npr.jedi, ki so narejene na prazweni cebuli, pa testenine, al pa npr filane paprike ? mel bi to zelo prav prislo. nas zan tud ful uziva ko je, pa do sedaj je imel vse rad samo pri zelju in ohrovtu se mu pa kr dvigne.  aja se to kolk pa kej pojejo vasi? a jim merite al daste dokler jejo? pa sej mam se miljon vprasanj, pa drugic.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.10.2005 13:12:15   
Anonimen
DELAŠ POPOLNOMA PROV!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
18.10.2005 23:19:18   
Anonimen
Pia1, ja, jaz bi mu dala vse, kar si naštela. Sicer sem edino skeptična pri mletem mesu, razen če ti svežega zmeljejo, potem je OK. Sicer pa sem se jaz navadila, da namesto čebule uporabljam por, če pa že naredim pražen krompir, pa tega seveda s čebulo in Nejc to je. Tudi testenine je jedel s paradižnikovo polivko, so mu bile ful všeč.
Glede količine pa poje en svoj krožnik. Kar veliko bi jaz rekla. Okoli 300 ml. Malice pa potem okoli 200 ml. Jaz mu dajem, dokler želi. Ko pa mu več ni, pa tako začne gledati po luftu okoli.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pia1)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.