Pajaca -> RE: ste tudi vi dobili po pošti... (12.10.2005 10:13:23)
|
Jaz na to gledam kot na vsako drugo stvar ki je ne naročim..... kaj ste mi pa poslal. Tako da ne vračam (se mi običajno ne da), plačam pa tudi ne. Naj me pač črtajo s seznama. Kar se pa tiče dobrodelnosti. Za to v naši družini skrbi moj nono. Poznamo eno družino ki so res reveži in jim vsak tolar pride prav. Pa majhne otroke imajo. Pa pač parkrat na leto zberemo stvari, al kaj za oblečt, pa za otroke kakšno čokolado, pa barvice, zvezke in take potrošne stvari, magar kakšno moko, sladkor.... kar se nam zdi, pa še denar jim damo zraven. Pa so vedno veseli in otroci se vedno lepo zahvalijo za vse kar so dobili.... in ko odpreš tisto kuverto ki jo pošlje mulček kako so veseli, si dosti bolj vesel da si nekaj dal, kot pa če kar nekam daš denar pa se sprašuješ a je res šel za pravi namen. Pa čeprav ne gre v olajšave.... sam da so srečni, ko odprejo škatlo in vidijo čokolado.... Voščilnice pa.... jih ne pošiljam prav veliko, večinoma kar preko interneta voščim vsem, tistih par ki jih pošljem pa kupim kar mi je všeč.
|
|
|
|