REAKCIJA PO CEPLJENJU (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


PBJ -> REAKCIJA PO CEPLJENJU (11.10.2005 20:18:39)

Včeraj smo imeli prvo cepljenje pri treh mesecih. Ko smo prišli domov je spal tri ure. Ponoči pa je spal zelo nemirno in do jutra sva se dojila trikrat- ponavadi se samo še enkrat. Čez dan je bil malce razdražljiv, a spal 2x več kot sicer. Ko se je popoldne zbudil, pa je bil vroč in namerila sem mu vročino 37,3. od takrat naprej se samo carta pri meni in se zelo pogosto dojiva. Jaz ga božam, on pa zraven glasno stoka, kot da hoče povedati, da se ne počuti najbolje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].
Zdravnica je včeraj napisala recept za svečke, če bi jih slučajno rabil.
Zdaj ga bom počasi pripravila za nočno spanje, nato še dojenje. Čeprav vročina ne narašča, mu bom dala eno svečko. Tiste, ki imate s tem izkušnjo  - ali ste tudi dale svečko ob takšni nižji vročini ali ne?


Hvala in lp




giti1 -> RE: REAKCIJA PO CEPLJENJU (11.10.2005 20:26:42)

Pozdravljena. Mislim, da to še pri tako malem dojenčku ni vročina. Do 37,5 je normalno, od 37,5-38 je povišana temperatura nad 38 pa vročina. Če misliš, da boš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] s svečko pomirila, mu jo kar daj. Tudi pomirja in blaži bolečine, ni samo za vročino. Pa miren spanec.




pravljica -> RE: REAKCIJA PO CEPLJENJU (11.10.2005 21:15:25)

midva sva bila danes cepljena...zaenkrat še normalno spi (kot bi sicer)...me zanima kako bo ponoči - upam da ne bo dobil vročine, ker nisem šla po calpol [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




PBJ -> RE: REAKCIJA PO CEPLJENJU (11.10.2005 22:43:51)

[sm=rozica.gif]Hvala giti. Sem mu jo dala in se je po eni uri lepo umiril. Sedaj že sladko in mirno spančka. Upam, da bo tako mirno spal še naprej, ker se mi revček kar smili, če nima praveg spanca.

Jutri bo verjetno že vse ok.Pa še UZ kolkov imamo...




PBJ -> RE: REAKCIJA PO CEPLJENJU (11.10.2005 22:46:34)

Pravljica - vse lepo tvojemu sinčku za 3 mesece[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].

Trakec pa za tvojega malega pikca narobe kaže[sm=smiley13.gif].

[sm=rozica.gif]




pravljica -> RE: REAKCIJA PO CEPLJENJU (12.10.2005 21:36:46)

hvala pbj :) ja, sem videla da sta oba za 1 mesec nazaj...kaj jaz vem kaj je zdaj to narobe [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ma se mi ne ljubi še enkrat nastavljat...pa bom mogla [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
no o reakciji - moj je danes več spal kot ponavadi, bil je zelo slabo razpoložen cel dan (ni jokal, ampak skoz je jamral in ni hotel nikjer sam ležat, kot to ponavadi rad počne pod mostičkom ali v lupinici), najbolj čudno mi je pa blo, da ni nič kaj jedel...parkrat je potegnil, spustil in jokal/jamral...cel dan! vročine pa nima...menda bo ja ponoči ok kot je blo včeraj, zdaj je lepo zaspal




PBJ -> RE: REAKCIJA PO CEPLJENJU (12.10.2005 21:50:09)

Ja, moj je tudi včeraj samo jamral in stokal, ko sva se dojila in tudi sicer. Mi ga je bilo kar težko poslušat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image].
Danes je bilo že občutno bolje, tudi temperaturo ima normalno. Ampak je bil še vedno zelo razdražljiv. Ko smo se vračali z UZ kolkov ni hotel sedeti v otroškem sedežu pa je sledil jooooook... Se pa ne rabimo več široko povijati, ker sta tudi danes bila ob kolka lA[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].

lp[sm=rozica.gif]




Stran: [1]