riatia -> nakup osebne tehtnice (11.10.2005 15:41:57)
|
Ima katera elektronsko osebno tehtnico za nadziranje maščob in vode v telesu? Se splača kupit? Ali je boljše kr navadno kupit? Včeraj sem tudi jaz začela z dieto (10.10.2005!!!!). [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Način hujšanja ne bo 3MD dieta ali katerakoli druga dieta . Odločila sem se da bom imela manjše obroke , pila bom samo vodo, nobenih sokov itd, košček črnega kruha je dovoljen samo pri zajtrku, po 18. uri nobenega obroka več. Veliko gibanja... Vsaj 3x tedensko sobno kolo.Na ta način mi je že uspelo shujšat 16 kg ampak sem od januarja 9 kg dobila že nazaj[sm=smiley19.gif][sm=smiley7.gif]. Začela sem spet po starem. Napaka!!! Dosti težje je težo obdržat kot pa shujšat, vsaj pri meni je tako. Upam, da bo čimmanj skušnjav in mi bo tokrat uspelo, pa ne samo shujšat, ampak tudi spremeniti način prehranjevanja, da bom potem težko prigarano težo lahko tudi obdržala.Upam, da niso to samo besede. Za začetek bi rada shujšala 9 kg. Je mogoče še katera začela včeraj??? Veliko uspeha pri hujšanju vsem ..[sm=rozica.gif]
|
|
|
|