Ostre bolečine (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Nattka -> Ostre bolečine (11.10.2005 13:44:09)

Drage nosečke,
mene zanima, če ima še katera ostrejše ali mogoče močnejše bolečine v spodnjem delu trebuha na levi ali desni strani, ki trajajo sicer sam sekundo ali dve, vendar so precej močne,ko naprimer zakašljate, kihnete, se premaknete v postelji......? Meni se to zgodi skoraj vsak dan, pa me zanima, če bi me moralo skrbeti.
Lp Nattka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] 11  6/7

Katjusa -> RE: Ostre bolečine (11.10.2005 13:57:55)

Zdravo!

jst mam tud tako bolecino ponavadi na desni strani sam zaenkrat je vse ok imam pa 19. G pa ga bom vprasala kako je s tem. Me pa zaboli veckrat med lezanjem, kadar grem na wc, ali kadar zakasljam, kihnem... kr velikokrat vcasih tud kr tako! Pomoje ni nic narobe se poskusam cim manj obremenjevat s tem ceprav prav neprijetno zaboli sam sej takoj mine:) Sem pa bla vceraj na NS pa je blo vse vredu pomoje ce bi blo kej narobe bi se tak videlo....

LP Katja

PiaM -> RE: Ostre bolečine (11.10.2005 14:46:57)

Moje bolečine so bile bolj tope na levi ali desni strani, tu in tam pikanje, drugače pa prve 3 mesece zelo dosti šraufanja, kot da bo M prišla ravnokar. To se mi je dogajalo tudi v 1.nosečnosti. Če si v dvomih, pokliči G!

Stran: [1]