trinca -> Vozicek za dojencka -pomoč (11.10.2005 10:45:20)
|
Ko sem iskala pediatra, ste mi z modrimi nasveti zelo pomagali. Zdaj pa prosim za pomoč še enkrat. Sem malo starejša mamica, moje prijateljice so imele dojenčke pred 10 ali 15 leti, zato o stvari, ki me zanima, ne vejo prav dosti. Rada bi kupila voziček za mojo dojenčico. Stara bo 4 mesece. Zaenkrat se še prevažava v veliki, široki in udobni košari vozička, ki pa nima športnega dela. Kupila sem novega Plikota 3, pa se ni obnesel, zato sem ga prodala. Rada bi imela voziček, ki se lahko spusti v popolnoma vodoravnen položaj, kjer otrok lahko gleda v mene ali v svet (raje kot takšnega s prestavljivim sedežem bi imela takšnega s prestavljivim ročajem), ki ima nakupovalno košaro, je hitro zložljiv, udoben (tudi za malo večjega otroka), kvaliteten in še lep. In kjer se dobijo oz. dokupijo še dodatki (torba, varovalo pred dežjem, senčnik,...) Je boljši trikolesnik ali štirikolesnik? Z velikimi ali majhnimi kolesi? Veliko hodiva na sprehode, tako da bi naj bil uporaben za mesto in park ali gozd. Razmišljam o Hartanu ali Quinnyju. Lahko je pa seveda kaj čisto tretjega. Kaj mi svetujete, priporočate? Hvala za vse vaše odgovore.
|
|
|
|