GoYa -> RE: Kdaj v službo? (16.10.2005 17:42:58)
|
Ma kakšno rizično [sm=smiley29.gif]. Če zanosiš po IVF, se ne tretira avtomatsko kot rizčna nosečnost. Rizična je nosečnost, ki je pač rizična zaradi drugih dejavnikov (izcedki, bolečine, povečana možnost splava,...) in ne zaradi IVF. Jaz sem šla takoj naslednji dan po ET v službo in sem čez 14 dni zagledala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image]. Naslednjič sem po ET bila doma, pa ni ratalo. Če se ima za primt, se bo primlo, ne glede na to, ali ležiš doma ali delaš. Seveda pa je odvisno od narave dela. Če imaš stresno ali fizično delo, je boljše da si doma. Logično, da napor ni priporočljiv. Ta cajt, ko si daješ injekcije pa ti bolniška sploh ne pripada. Ponavadi pa dobiš po ET 14 dni bolniške, tako da me čudi, da si ti dobila samo 3 dni. 3 dni dajo ponavadi za zamrznjenčka, ali pa še to ne. Aja, še cesta. Jaz sem se vsak dan vozila 100 km (skupaj, v službo in nazaj). Reš mi je pa takole rekel: Tole pikico, ki smo jo vam vstavili je kot zrno moke, ki se vam bo prilepilo. Nima kam pasti ven, ker se drži. LP
|
|
|
|