Striženje mulčka (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

kepa* -> Striženje mulčka (11.10.2005 10:10:51)

Ojla!
Ste že kaj strigle svoje tamalčke? Moj Gašpi ima že tk dolge laske, da je kriza. Vsi ga imajo za punčko. Saj je ful luškanček, sam zdaj ima pa že tk dolge lase, da mu silijo v oki. Tako da ga moramo ostriči. Pa sploh ne vem, kako se tega lotit. Sama ga ne bi rada strigla, ker nisem bogvekaj frizerka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Mislite, da take micenčke že strižejo pri frizerju?

CatJa -> RE: Striženje mulčka (11.10.2005 10:12:50)

Pelji ga k Vanji v Boom-a, je že vajena takih malih bučk [sm=smiley20.gif]

kepa* -> RE: Striženje mulčka (11.10.2005 10:23:45)

Kje pa je to?

CatJa -> RE: Striženje mulčka (11.10.2005 10:29:20)

V centru. Tista nizka stavba med stolpnico, Novo, rdečim blokom, v katerem je BankAustria. Za Mladinsko knjigo, no sej boš našla. Jan je bil že 4x pri njej. Nazadnje se je sicer drl, drugače pa mu je bilo vedno zanimivo. Je taka lušna, mlada frizerka in zna lepo animirat otročke, da zdržijo tistih pet minut.

viv_ -> RE: Striženje mulčka (11.10.2005 10:29:46)

Ja, strižejo... Midve sva bili prvič pri frizerju pri 10 mesecih.

NinKa -> RE: Striženje mulčka (11.10.2005 10:50:49)

Seveda strižejo tako male glavice. Moj hodi vsake 3 mesece z atijem na striženje. Hodi od 11 meseca. Je pa res, da se mora malo več žensk posvetit tako malim strankam. Ena striže, ena zabava.  Jaz sem do sedaj bila vedno zadovoljna....

janč -> RE: Striženje mulčka (15.10.2005 22:42:26)

ponavadi strižejo malčke okoli prvega leta starosti
določene religije imajo celo obred pri prvem letu in otročku obrijejo lase po celi glavi, češ da bodo lase gostejše in močnejše
seveda temu ni res, saj se las in kvaliteta lasu piše v mešičku, kateri pa se nahaja znotraj povrhnice
ravnaj po svojem instinktu, frizerji pa itak ostrižejo vse kateri jim plačajo

KODA -> RE: Striženje mulčka (17.10.2005 0:01:58)

Našega Vidka smo postrigli prvič okoli prvega leta.Imel je tako dolge in skodrane laske,da so ga vsi imeli že za punčko.Ko smo te kodrčke postrigli,na novo niso zrasli.Maj je pa kot dojenček imel samo puhek.Do prvega leta je bil skoraj brez las.Pa čisto blond.Vid se ni pustil striči,pri Maju pa ni bilo nikoli problema.

Katjuša & Daša -> RE: Striženje mulčka (18.10.2005 11:55:29)

Mi imamo pa 16 mesecev in sam puhek na glavi. Nič las nič striženja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Stran: [1]