pikica_ -> prvi premiki, zaprtost (10.10.2005 23:33:48)
|
Pozdravcek vsem skupaj, Ze kar nekaj casa berem forume na ringaraji, samo do sedaj nisem se nikoli nic vprasala, ker sem nasla veliko mnenj od vas, trenutno me je pa zacelo mal skrbet za moje dete, sem prvic noseca in v 21. tednu (po tistem okroglem koledarcku) in se mi postavljajo razlicna vprasanja s temi brcikami moje pikice, predvsem me zanima, kako jih cutite....ker men se sploh ne zdi, da bi blo to kar jaz cutim v trebuhu (v spodnjem delu, v visini popka,...) podobno brcika...ali pac? Cutim zelo nezno, kot kratek tresljaj, potem drugic kot nek premik, val... a mislite, da je to to? A bi morala to cutit bolj ocne brce, al kaj drugega? Mene sam skrbi, da je vse v redu in da ne cutm kaj premalo....pa se to...a morate bit zlo skoncentrirane da cutite to....? Aja pa se nekaj....daje me zaprtost, pa me zanima, ce lahko pijem donat med nosecnostjo....ker ce ne bo katastrofa? Najlepsa hvala za odgovore....(sej sploh ne vem ce sem to vprasala na pravem mestu, upam, da ja)...in prijazen pozdravcek Pikica
|
|
|
|