|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   povišan sladkor
10.10.2005 10:34:20   
meta22
Živjo punce!
Obračam se na vas in upam da me boste vsaj malo potolažile, ker sem že čist obupana!!! se mi zdi da imam same probleme v moji nosečnosti. najprej sem imela zelo hudo vnetje ledvic,sem bila v bolnišnici. skozi vso nosečnost se mi pojavljajo bakterije v nožnici. sicer jih zdaj ni, lahko se pa spet pojavijo. namesto tega imam znižan krvni pritisk, po vrhu pa se mi je še sladkor v krvi nenormalno zvišal (8.0). sem v 26.tednu pa sem vedno bolj prestrašena. vsakega otrdevanja in špikanja v trebuhu se zelo prestrašim in upam da je z mojim medvedekom vse ok. tolaži me moj medvedek kar sam, ki pridno brca po mojem trebuhu. če ima katera podobne težave- kako prenašate vse skupaj!!!
že vnaprej hvala za tolažbo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: povišan sladkor
10.10.2005 10:48:39   
DeVilla
Ali si bila glede sladkorja kaj na pregledu??? Na raven sladkorja v krvi močno vpliva stres in kot vidim, ga tebi ne primankuje. Poskrbi za zdravo prehrano (žitarice, polmastni mlečni izdelki, polnozrnat kruh, vsaj 5 obrokov na dan, črtaj svinjino in mastno meso,sladkarije in po mžnosti kavo!!). Poskušaj se čim bolj sproščati - ne daj se znervirat!!! Pomaga tudi sprehod, če ne drugače vsaj na kavo v mesto ali kaj takega...
Meni so našli povečan sladkor v 31. tednu nosečnosti, pa se je s pomočjo diete in inekcij insulina vse uredilo.. En dan po porodu sem imela čisto ok krvno sliko...

Lp in uživaj v brcah!!! user posted image

DeVilla

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.10.2005 12:07:57   
jazz
Jaz sem bila zaradi tega v bolnišnici. Počivaj, veliko pij,nič slanega, nič sladkega,niti preveč sladkega sadja,recimo grozdje,banane,...

Lep pozdrav! K

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.10.2005 17:42:36   
Ninica
Tudi jaz sem imela diabetes med nosečnostjo nekje v 22. tednu. Dobila sem aparat za merjenje sladkotja v krvi in dieto (kot je napisala Jazz).
Meni je sladkor v krvi dvignil tudi bel kruh (škrob se spreminja v sladkor) tako, da sem jedla kakšnega polnozrnatega, graham in pa imela sem 5 manjših obrokov dnevno.
Čudno, da te tvoj G ni napotil k diabetologuuser posted image
Ti samo pazi na prehrano!

LP, Ninica

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.10.2005 19:37:28   
nincy
Tud jaz sem imela povišan sladkor v 32. tednu (8,4). To so mi ugotovil ko sem imela pregled pri  katerem moraš popit sladko vodo in po 1 uri daš kri. G me je potem napotila v porodnišnico na 4. urni pregled ko ti vzamejo 4 - krat kri vsako uro in tudi popiješ sladko vodo ( še bolj sladko kot pri prvem pregledu). potem pa so bili izvidi negativni in je sedaj čist vredu s sladkorjem.
Kakšen pregled pa si ti imela?

LP, pa čim lepšo nosečnost vsem user posted image

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?