ily -> RE: zelo si želim punčko... (10.10.2005 9:13:33)
|
Zakaj bi te pa kdo obsojal, če si ˝nekaj˝ želiš? In ja, vse, ki bomo brale tole tvoje sporočilo, vemo, da boš mamica, in da boš potem, ko boš rodila, imela svoje dete rada - ne glede na to, kaj bo. Pa da še jaz povem svojo zgodbo. Jaz si resnično do NS nisem ˝nič˝ posebej želela. Na NS se mi je pa zdelo, da je ˝tisto˝ na monitorju fantek, da nekako ne more biti punčka. In sem tega ˝mojega otročka˝potem kar nekako dojemala kot fantka. Moj mož pa si je vseskozi želel punčko - nikoli odkrito, ker je celo nosečnost govoril, da ni važno, kaj bo. Za to najino bitje sva se namreč ˝predolgo˝ trudila. Samo še prej, ko je včasih nanesla beseda na otroke, je rekel, da si želi nekoč imeti punčko. In potem sem si, vzporedno z mojim prepričanjem v fantka in njegovo željo po punčki, želela, da ˝mu izpolnim to željo˝ in ˝mu dam˝ punčko. In nekega prazničnega jutra je prišla najina Ileja! In ko je babica rekla:˝Ja, punčko imate. Suhceno in veliko kot ste sami....˝ sem vedela, da sem možu dala največje darilo v življenju, sebi pa življensko prijateljico. In resnično si to najbolj želim za naju dve! Enkrat je ena na tem foruma napisala, na podobno temo nekako takole: sina imaš do pubertete, potem se nekako odtuji, čeprav je še vedno tvoj, nikoli več ne bo tako kot je bilo v otroštvu, nekako se ne stisnesne več tako, po otroško, k tebi, ne da ti več takega otroškega poljubčka. Nekako postane zaščitniški do tebe, zdi se mu, da te more varovati in ščititi. Punčka pa je vedno del tebe in vse ˝otroško˝ v njej ostane; in če najdeta pravo pot, je tvoja najboljša prijateljica za vse življenje. Jaz zdaj samo upam, da bo nama to uspelo! In ja, želim si tudi enega ˝malega zaščitnika˝. Pa mislim, da mož tudi! Če bo pa ˝enkrat˝ še ena ˝Pika˝, pa tudi prav! Bom imela pa dve najboljši prijateljici! Tebi pa želim lepo nosečnost in... saj veš, zdravo punčko, če pa ne bo, pa nič zato. Tvoj otroček bo, samo to je važno!
|
|
|
|