Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: prvič, drugič, tretjič,... 10.10.2005 18:59:57
|
|
|
|
melitkica
|
Čestitke! Želim ti mirno nosečnost in vem, da bo tokrat uspelo, verjemi! LP, Melita
|
|
|
|
RE: prvič, drugič, tretjič,... 11.10.2005 6:22:59
|
|
|
|
VITA74
|
Č E S T I T A M Uživaj vseh 9mesecev in naj vaju čuvajo
|
|
|
|
RE: prvič, drugič, tretjič,... 11.10.2005 7:57:08
|
|
|
|
girly
|
čestitam za lepo novičko! naj bo s tabo in tvojim vse vredu, naj vaju varujejo angelčki!
|
|
RE: prvič, drugič, tretjič,... 11.10.2005 21:35:10
|
|
|
|
kapica
|
Cestitam!!! Zelim da gre vse dobro, jaz bom drzala mocno mocno pestke .
|
|
RE: prvič, drugič, tretjič,... 11.10.2005 22:17:31
|
|
|
|
Jančika_
|
Zaspanka, srečno do konca in naprej! Prepričana sem, da bo tokrat vse tako, kot mora biti.
|
|
|
|
RE: prvič, drugič, tretjič,... 12.10.2005 20:14:20
|
|
|
|
mihi78
|
draga zaspanka, čestitke kot, da bi brala svojo zgodbo. tudi jaz imam za sabo tri ss , ampak grem zdaj najprej v ambulanto za neplodnost, da malo oba "preverijo". termin sem dobila komaj februarja no, ja, če smo čakali že tako dolgo na še bomo malo potrpeli. tudi jaz sem vsakič, ko sem šla na wc, kontrolirala ali je kaj krvi pa je do zdaj vsakič bila,... želim ti vse najlepše pa lepo pazi nase! bodi srečka p.s. si ti tudi bila na kakih preiskavah? meni so naredili histeroskopijo pa je pokazala minimalno pregrado, ki si jo bom verjetno dala odstranit.
|
|
|
|
RE: prvič, drugič, tretjič,... 14.10.2005 9:30:37
|
|
|
|
ona78
|
ČESTITKE ZASPANKA!! držim pest za vas!!!
Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate. Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov, za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?