Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
draga zaspanka, čestitke kot, da bi brala svojo zgodbo. tudi jaz imam za sabo tri ss , ampak grem zdaj najprej v ambulanto za neplodnost, da malo oba "preverijo". termin sem dobila komaj februarja no, ja, če smo čakali že tako dolgo na še bomo malo potrpeli. tudi jaz sem vsakič, ko sem šla na wc, kontrolirala ali je kaj krvi pa je do zdaj vsakič bila,... želim ti vse najlepše pa lepo pazi nase! bodi srečka p.s. si ti tudi bila na kakih preiskavah? meni so naredili histeroskopijo pa je pokazala minimalno pregrado, ki si jo bom verjetno dala odstranit.