Anonimen -> RE: dieta - 64. dan (10.10.2005 11:26:34)
|
Jaz bom danes juho iz stročnic. Njami. A kostanj boste zvečer pekle? No, saj jaz bi ga tudi, pa moram najprej posodo kupit, ker je prejšnja izginila. Ne, saj ne, samo res sem pozabila, da sem jo stran vrgla, ker se je olušila, ko sem jo dala prat v stroj. Kakšne posode za peko kostanja imate pa ve? Jaz sem imela tisto ta črno, pa nameravam isto kupit. Samo ne vem, kako mi bo uspelo z bolanim Tiborjem do trgovine priti. Najbrž nikakor. Ja, jutri pa pizza ali makaroni. Jaz zadnje čase bolj jem pizzo. Bobek05, jaz si je v začetku tudi nisem predstavljala brez sira, zdaj sem se jo pa čisto navdila in mi je še celo ful dobra. Samo jo res bogato obložim. Ketchup spodaj, pa origano čez, potem pa šampinjoni, narezane olive, na majhne, čisto tanke koščke narezana paprika ... pa kaj še ... ne, nič drugega. To je to. Pa je ful dobro. Še zadnjič jo je moja mati za menoj jedla, ker nisem mogla cele, in jo je tudi ful hvalila, kako da je dobra. Imam pa doma tudi že nekaj časa špinačne široke rezance, tisti me tudi vabijo iz omare. Samo ne vem, kako bi kakšno belo omako za čez naredila. A z moko se lahko naredi? A katera ve?
|
|
|
|