|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolecine na zacetku...
9.10.2005 17:31:49   
biba77
Pozdravljeneuser posted image user posted image user posted image !

Imam eno vprasanje.
Vem, da je obicajna bolecina na zacetku nosecnosti. Kot nekaksno spikanje, rahli krcki, mogoce na trenutek bolj ostra, vglavnem ne in vcasih me "srbi z notrenje strani",...user posted image . Maternica se siri, ne?
Povejte mi le, ali je pri vas tudi bila prisotna bolj na eni strani ali ste imele kar cel trebuh "aktiven"??user posted image
Mene spika predvsem na levi strani, ceprav se tudi desna vcasih oglasi... Srbi povsod pod popkom.

user posted image user posted image user posted image -se se spomnim, kako sem brala, ko ste druge tolazile in se mi je vsak odgovor zdel tako jasen in dober, zdaj pa sem kar sama pred dilemo, ki se mi na trenutke zdi smesna a ne morem iz svoje koze, da vas ne bi vprasala...user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolecine na zacetku...
9.10.2005 17:33:50   
Anonimen
Mene je na začetklu bolelo tako kot pred  menstruacijo. Taki krči, ki počasi pridejo in počasi grejo. To je trajalo kakšen mesec ali dva in to predvsem ob aktivnosti, že ob malo daljši hoji, naprimer. Včasih tudi kar tako.

(odgovor članu biba77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.10.2005 17:36:49   
flecker1
Tudi pri meni je bilo občasno špikanje v eni, drugič, v drugi ali pa hkrati. Zdaj bolečine pojavijo samo ob veliki potrebi, in pa če dolgo počivam nakar hitro vstanem me bolj špika. gt. mi je razložila, da je to normalno. Zanimivo pa je, da v svoji prvi nosečnosti teh špikanj ni bilo... Upam da bo prenehalo, ker me tud malce skrbi...

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.10.2005 17:38:41   
Eviii
mene so na začetku bolele predvsem prsi... takrat, ko bi mogla imet m... po treh mescih pa je izginlo, samo prsni obseg se mi je precej povečal (kot reče moj mož, na njegovo srečo user posted image ). drugače pa sem imela tudi bolečine v spodnjem delu trebuha (na levi in na desni). sem seveda povprašala o tem g in ta mi je povedal, da je to vse normalno, ker se v nosečnosti maternica širi in se pripravlja na user posted image . če pa so seveda bolečine močnejše, je pa potrebno takoj nardit paniko. mene je bolelo, kot da bi me nekdo z nožem zarezal... upam, da te bomo uspele potolažit. mene tudi vsaka stvar skrbi. ampak manj kot se sikiramo, boljše je za nas in za naše male user posted image ...

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.10.2005 19:16:51   
Anonimen
Samo test

(odgovor članu biba77)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
9.10.2005 19:18:53   
biba77
Hvala za odgovore! user posted image user posted image user posted image user posted image

Tolikokrat sem brala o tem, a nisem pripravljena. Tako kot nisem bila na user posted image , ceprav sem 2 in pol leti cakala na njih! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.10.2005 20:28:44   
tinkamiška
Hoj BIba[sm=smiley31.gif" border=0>

Pa se je začelouser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.10.2005 20:32:26   
tinkamiška
Hmmm, to pa sploh ni celo sporočilo, ki sem ga napisalauser posted image

Me nekaj zafrkavauser posted image user posted image user posted image

Biba, sem napisala še kako sem se jst počutla in kako fajn je ko se zaveš zakaj ti novi občutki, da se nekaj v tebi dogaja in raste ena nala pikicauser posted image

Pa še napisala sem, da bodi lepo in ti poslala eno[sm=pikapoka2.gif" border=0>

Upam, da se bo sporočilo zdej izpisalo v celoti

Tinka

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.10.2005 21:04:01   
janč
samo ne pusti da bi te preveč špikalo, da ne bi imela kakega vnetja
če je v mejah normale je oka, ampak vseeno omeni pri zdravniku

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.10.2005 23:32:08   
Maja S.
Mene je tja do konca tretjega meseca full špikalo na desni strani spodaj-tam nekje pri jajčniku oz. sem šla celo k zdravniku ker sem mislila, da je slepič ali vnetje jajčnika-ultrazvok ni pokazal nič. Neke noči me je tako bolelo, da nisem mogla spati na desnem boku!!!! Naslednji dan sem poklicala G in mi je rakla, da naj lepo počivan vzamem buscopan, ki mi ga je predpisala in bo mimo in prav je imela. Te bolečine so trajale kr nekaj časa pol so minile in pred enim tednom so se spet začele-par dni in sedaj me spet boli samo okoli popka vsaketoliko-špikne.

LP user posted image
Maja

(odgovor članu janč)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.10.2005 23:35:19   
Maja S.
Aja še to sedaj sem v 27t in 3 d user posted image in vse je ok.

Maja

(odgovor članu Maja S.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.10.2005 10:30:01   
DrejcDrejc
Mene razne bolečine spremljajo že od začetka, ampak jih jemljem kot sestavni del nosečnosti, res pa, da niso močne. Prvi mesec sem imela iste bolečine kot pred menstruacijo in to po parkrat na dan, zdaj pa me vsake toliko časa špikne nekje v maternici, kot bi me nekdo z nečim ostrim drezal v tkivo. Predvidevam, da se maternica razteza.

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu Maja S.)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.10.2005 16:28:01   
PiaM
Mene je na začetku prve 3 mesece ful zvijalo, kot da bo ravnokar prišla M, pa tudi en čas v levi in en čas v desni strani taka topa bolečina. Sedaj pa me občasno boli in pika, ker se maternica razteza bolj hitro kot na začetku.
Ja, kot je rekla Tinkamiška, dobrodošla v klub!!!user posted image Upam, da ti pa ne bo kaj pretirano slabo in brez bruhanj!user posted image  Pozorna bodi le na izcedke, ki tudi so, vendar bolj prozorni in beli.

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.10.2005 10:18:12   
biba77
No, saj kot sem ze v prvem postu napisala, mi je cisto normalno, da bolecine so...user posted image

Povejte mi se:
So se te bolecine spreminjale po intenzivnosti?user posted image
Jaz imam zdaj 2 dni sibkejse bolecine in, ce me ne bi zacele se prsi "srbet", bi mislila, da je konec. Res, samo tu in tam spikne...user posted image Tako me je strah, da ne bo prislo do prezgodnjega konca...

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.10.2005 11:01:30   
tinkamiška
Bibica moja:)

Mene so spreletavale enake misli, ampak se navadiš, je pa res, da sem imela v začetku kar goste preglede in me je to zmeraj pomirilo.

Špikanja in zvijanja se spreminjajo, tudi sedaj, včasih me nič ne boli, včasih, komaj hodim, ampak, potem je zmeraj vse vredu in tukaj imajo punce podobne nosečniške tegobe...in si na koncu pomirjena.

Kdaj pa imaš kak UZ? Tudi jaz ti želim, da te nebi spremljale hude slabosti in da bi se počutila čimboljše:)

Tinka

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?