|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   seminarska
8.10.2005 17:56:58   
Nani-nani
Vpisala sem se v prvi letnik poslovnega sekretarja. Začeli smo s predavanji gospodarskega prava, zato bi prosila za zapiske ali vprašanja, če jih katera ima.
Zelo bi bila hvaležna tudi za kako seminarsko nalogo iz gospodarskega prava, delovno pravo. Ali kak namig kje najdem?
Saj veste, časa je vedno premalouser posted image , pa še začetnica na povrh.user posted image

Se priporočam za vse. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: seminarska
8.10.2005 18:58:00   
kofetek2010
tega žal nimam, ker so mi priznali iz EPF-ja, če boš potrebovala še kaj, pa se le javi user posted image

(odgovor članu Nani-nani)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.10.2005 19:06:14   
Nani-nani
Prosila bi te za katero drugo seminarsko nalogo za prvi letnik. Naslednji predmet je Psihologija dela in tudi tam bom rabila seminarsko nalogo. Torej, če imaš katero koli za prvi letnik se priporočam.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.10.2005 19:09:42   
kofetek2010
moram pogledat oz.si vzet na znanje user posted image  kr sem prvi letnik delala že pred davnimi leti (mislim, da tam nekje 2001/2002) user posted image  in v prvem letniku nismo imeli velik seminarskih, v drugem pa kr user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
8.10.2005 20:48:50   
Nani-nani
V prvem letniku imamo pri vseh premetih seminarsko nalogo, razen pri tujem jezikuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Groza.
Ko boš kaj našla se oglasi.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.10.2005 20:49:51   
Nani-nani
Nažalost še ne delamo PREMETOV.
MISLILA SE PREDMETOV.

Neposredna povezava do sporočila: 6
8.10.2005 21:06:57   
urška
jaz sem naredila že vse izpite za pos. sek; če kaj rabiš mi piši privat

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......