|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   samo kupljena gosta hrana
8.10.2005 15:27:31   
modrooka
Punce, imam eno težavo. user posted image

Namreč, mesec dni nazaj smo Ani začeli dodajati gosto hrano. Vse lepo in prav. Potem, ko je bil na vrsti korenček, sem ji začela dajati zgodnji korenček-bio od Alette itd.

Ko se mi je zdelo, da že lepo papcava, pa sem  poskušala uvesti domač korenček, domač krompir... a glej ga zlomka. Noče. Trudiva se, vendar Ana vztraja pri kupljeni hrani. Domače ne pride v poštev.

Je imela katera takšne težave? Kako jih je rešila?

Jaz se sedaj ful sekiram, user posted image  da nisem že takoj začela z domačo hrano, samo sem dobila kar nekaj nasvetov, da je bolje začeti s kupljeno, pripravljeno hrano, ker jo lažje prenaša na začetku...

Pomagajte prosim z nasveti!

Hvala!

modrooka user posted image

Lep dan!
   RE: samo kupljena gosta hrana
8.10.2005 15:32:06   
cmokec
Tudi meni so skoraj 5 let nazaj govorili, da je bolje začeti s kupljeno hrano. Ta naj bi bila bolj eko-neoporečna, pa bolj uravnotežena z vitamini in minerali. Sem pa jaz kuhala kašice sama, če je pa zmanjkalo časa, sem dala pa že pripravljen obrok. Pojedla je eno ali drugo in nisem imela težav. kaj pa če bi probala zmešati malo tvojega in malo kupljenega, da se navadi na tvojo kuho. Sam pol bi polovico kupljene mogla zavreči?

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.10.2005 15:36:36   
Marogica
Jaz sem pri ta prvem sama kuhala in pripravljala hrano in kupljenih zelenjavnih kašic sploh ni maral. Pri ta drugem sem hotela isto narediti, pa moje hrane ni hotel in sem mu pač kupila zelenjavne kašice, ki jih je zelo rad jedel. Nekje od 8 meseca pa je začel jesti tudi doma pripravljeno hrano. Tako, da se ne sekiraj, saj bo, počasi. Okusi so pač različni. So pa te kašice tako raznovrstne, da nisem imela slabe vesti.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.10.2005 6:53:56   
Lunca1
A je mogoče problem v tem, da tvoja ni tako dobro spasirana? Samo ugibam.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.10.2005 12:24:55   
modrooka
user posted image  Spasiram jo s paličnim mešalnikom... user posted image  Je čisto gladka masa...

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.10.2005 15:33:08   
Tasika
Če noče domače, probaj mešati, pa postopno zmanjšuj delež kupljene kaše. Naš je imel iste fore pri sadju, jabolk domačih ne, kašico pa. Trik je v tem, da so kupljene navadno fino sladke.

Pa ne miksaj hrane, samo z vilico pretlači. Da se ne navadi na utekočinjeno hrano. N azačetku čisto pretlačiš, dodaš še malo tekočine, potem pa lahko 'tlačiš' manj.

Lep pozdrav
tasika

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.10.2005 20:53:39   
Mina1
MODROOKA: najprej naj povem, da nisem ostalih odgovorov brala, zato niti ne vem, kaj so ti punce vse napisale in tako.

Moj prvi škratek je pravzaprav zrastel na teh kupljenih izdelkih (HIPP, ALETE; BEBIVIT in FRUTEK), predvsem na zelenjavo mislim. Tisto s sadjem je pač lažje, ker je vse zelo okusno in se lepo zmiksa. Sedaj je star 3 leta in 8 mesecev in nikjer se ne pozna, da je jedel predvsem kupljeno zelenjavo. Kasneje itak pričnejo jesti tisto kar mi in tako. 

Sedaj drugi mali piškotek glede zelenjave tudi večinoma je tele kupljene izdelke iz istega razloga, kot ga ti navajaš in nič ni narobe tako. Ti izdelki imajo zelo visok standard, tako da so hranljivi in izredno kakovostni, četudi ti bodo mamice, ki LE kuhajo povedale verjetno drugače.

Tudi stvari, ki jih moraš kupiti za kuhanje večinoma niso BIO, tako kot nekateri mislijo, samo v premiselk. Torej ne se sekirat, ponudi ji tisto, kar jo paše in se veseli z njo ob vsakem novem okusuuser posted image  

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?