Abby -> RE: mojemu otroku... (7.10.2005 22:46:33)
|
Moj fantek je star 7m in tri dni, pa že en teden dobesedno ne spiva. Ne on ne jaz. Prej je bilo vse ok, potem pa se je začelo tako, da ga nisem mogla položiti več v posteljico. Ko mi je na zizi zaspal, sem ga hotela položiti kot vedno, ampak čim sem ga začela spuščati v posteljo, je začel na vso moč jokati in sem ga pač obdržala na rokah. Par noči sva potem prebrodila v ležalniku, ampak si jaz nisem upala zaspati, da ne bi padel ven, če bi se zbudil. Včasih ga sicer lahko položimo, potem pa se čez četrt do pol ure zbudi, pa smo spet tam. Če je zares dobra noč, mi spi vsaj v postelji zraven mene (kjer je itak že hčerka), ponavadi pa tudi to ne gre. Ampak do pred enim tednom teh težav ni bilo. Sicer ni spal vso noč, ampak se je vsaj samo na 4-6 ur zbujal. Zdaj si pa želim, da bi vsaj dve uri skupaj spal. Pa tudi čez dan ne spi kaj dosti. Sicer je pa vesel in normalen, vse je v najlepšem redu in ni videti bolan. Včeraj sem že klicala zdravnico in jo vprašala za nasvet, pa je rekla, da če ni drugih znakov bolezni, mi ni treba skrbeti, in možno je, da mu rastejo zobje. Dva sta mu zrasla pred dvema mesecema, ampak brez večjega razburjenja. Ne vem, kaj naj.
|
|
|
|