Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Resnica o Da Vincijevi šifri 7.10.2005 19:44:37
|
|
|
|
ZARA
|
U, hvala ...to grem pa takoj pržgat, da ne pozabim...
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2005 19:50:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Resnica o Da Vincijevi šifri 7.10.2005 20:42:49
|
|
|
|
urbancek
|
Nad knjigo je bil moj mož zelo navdušen, tako, da jo bom tudi sama prebrala. Gledala oddajo in ti res da misliti, knjiga pa je še bolj podrobna. Lp
|
|
RE: Resnica o Da Vincijevi šifri 7.10.2005 23:51:22
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Ojoj, žal sem jo zamudila, pa tako sem si jo želela gledat..
|
|
|
|
RE: Resnica o Da Vincijevi šifri 8.10.2005 8:09:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Ljubiteljske bralke te knjige,počakajte še malo in si boste lahko ogledale tudi film.
|
|
|
|
RE: Resnica o Da Vincijevi šifri 8.10.2005 8:35:59
|
|
|
|
Maxica
|
Kdaj je pa ponovitev te oddaje? Sem čist pozabila, da bo, pol sem pa, budala jaz, gledala Vzemi ali pusti. Knjiga je pa super, se jo res splača prebrati. Komaj čakam film, čeprav se bojim, da ne bo tako super, kot je knjiga. No ja, pustimo se presenetiti. Tiste, ki ste knjigo brale, se vam zdi ta Landon kot Tom Hanks? On ga namreč igra...
|
|
RE: Resnica o Da Vincijevi šifri 8.10.2005 9:41:29
|
|
|
|
Pikapolonica
|
Ponovitev: četrtek, 16.20, SLO 2 Tom Hanks..... ni mi všeč ta izbira, čeprav je pa res, da jaz v tej vlogi ne vidim sploh nikogar. Še ne. LP,
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......