|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Striženje kužkov
7.10.2005 12:26:10   
TARA in MAJ
kako strižete vaše dolgodlake kužke naša psička je izredo potrpežljiva in jo strižemo kar sami zanima pa me tudi kakšne so kaj cene v pasjih salonih.

lp.

MED MAJHNIMI IN VELIKIMI

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Striženje kužkov
7.10.2005 13:17:46   
baguSka
Mi tud našo pudlico strižemo kar sami doma, je pa nekoč strigla od strica žena in je računala po 5.000 sitov na kužka. Za salone se mi pa tud sanja ne.

(odgovor članu TARA in MAJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.10.2005 13:21:19   
nejcko
Jaz našega strižem kar sama. Večkrat na leto ga postrižem samo s škarjami na predelih, kjer je to potrebno predvsem iz higienskih razlogov, preprečitve nastajanja vozlov,  pozimi pa pred kopičenjem snega v kepice ali bolje rečeno kepe. 
Spomladi oz. pred poletjem pa ga obvezno "pobrijem" z mašinco (hvala bogu zanjo, ker sem parkrat krvavi pot potila s škarjami).

Za cene v salonu ne bi vedela, kakšne so trenutno, leto ali dve nazaj pa so se gibale tam okoli 3-5.000 sit, kar se meni niti ne zdi pretirana cena, saj ti psa res upedenajo v nulo. Cena pa je seveda odvisna od tega, h komu psa pelješ - ali gre za pravi salon ali pač tako striženje poteka na "črno" (no, večina jih je itak na črno).

Neposredna povezava do sporočila: 3
7.10.2005 17:42:26   
gamini
Mi smo našega maltežana včeraj strigli v Mr. Petu, cena 4000 SIt.
LP  

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.10.2005 18:46:35   
žlička
evo, tole sem nasla http://www.strizenjepsov.com/

gamini, koliko časa pa je trajalo, ali ste bili zraven....jaz bi tudi peljala našo user posted image

Drago dete. Skrbela bom zate, te varovala -
dokler ne odrasteš.
In takrat te bom spustila, da boš poletel v svobodo.
Toda moja ljubezen do tebe? Ta bo trajala večno.

Charlotte Gray

(odgovor članu gamini)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.10.2005 20:17:05   
Anonimen
Midva najina črnuhca striževa kar sama, enkrat samkrat sem ju peljala v salon na striženje + kopanje, pa je prišlo 5.000 SIT na enega. To je bilo kake 3 ali celo 4 leta nazaj. Nisem bila zadovoljna, zato se raje sama malo pomatram.
Vem edino to, da so cene v salonih odvisne tudi od velikosti psa. Mislim, da imajo razdeljeno na tri velikosti, majhni, srednji in veliki psi.

(odgovor članu žlička)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
8.10.2005 20:29:20   
Anonimen
Jaz našo višavko peljem k pasji fizerki, ki na črno računa 4.500 SIT. Ravno v ponedeljek morava k frizerju, potem upam, da bo do pomladi mir. Sem pa tudi že premišljevala, da bi jo sama. Smo se mi verjetno ne bi pustila, pa tudi po glavi ji najbrž ne bi znala višavske frizure narediti.
Sicer pa s psom ni dobro biti pri frizerju. Bolje, da greš in prideš po končanem friziranju ponj, drugače pes zganja cel cirkus tam gori na mizi. Da bi se ja lastniku zasmilil. Če pa nas, lastnikov, ni zraven, so pa menda čisto ubogljivi, pridni, mirni kužki.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
9.10.2005 21:12:15   
TARA in MAJ
naše naslednje striženje bomo probali potem v salonu sem mislila da so cene višjeuser posted image

MED MAJHNIMI IN VELIKIMI

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.10.2005 22:32:30   
Anonimen
Ja, samo mogoče bi bilo vseeno fino, da si zraven, ko ga bojo strigli, pa naj rečejo kar hočejo. Jaz sem se pustila "odgnati", in ko sem prišla nazaj, sem našla oba čupkota čist sesuta. Maksi je bil "samo" vidno pretresen, Pegy je pa cvilila in se tresla kot šiba na vodi. Ne vem, kaj so delali z njima, ampak nikoli več ne grem v noben salon, se rajši sama zajebavam. Pa ni zarad denarja, čeprav tud to prav pride, da ga pač prišparam na ta račun.

Neposredna povezava do sporočila: 9
10.10.2005 11:48:40   
Žabica/
odvisno kam ga pelješ. Mi našega vozimo k frizerju in si lahko zraven če želiš.
Smo pa vozili tudi k enemu frizerju, katera ni dovolila da si zraven in ko sem prišla po user posted image me je skoraj kap...ker ga je čist pobrila in je rekla da je bil tok zavozlan, da ni mogla drugega naredit kot da ga pobrije...to zna vsak.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.10.2005 2:51:42   
Anonimen
No, zarečenega kruha se največ poje... Zaradi nosečnosti sem se tudi jaz pustila prepričat, da sem naša dva končno spravila v pasji salon, ker ju že težko rihtam, mož jih pa tudi sam ne more. V BTC-ju, v ta novi veliki trgovini za živali (ne vem imena) je salon za male živali, in moram rečt, da sem zelo zadovoljna z odnosom, z opravljenim delom in s ceno. Za dva mešančka med pudljico in koker španjelom (razlagam zaradi velikosti psa) sva plačala 11 jurjev (striženje + kopanje), vsaka naslednja nega, ki bo v roku 30 dni, naju pride za oba samo še 4.500.

(odgovor članu Žabica/)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
21.10.2005 8:45:24   
naja78
oj.mi peljemo našo maltežanko vsaka 2-3 meseca na srženje,poleti bolj na kratko,ker zelo rada plava.stane od 2.00-3000-sit.je pa to v novem polju,pri eni super punci,ki je striženje psov in mačk študirala v ameriki in ima s.p.,z diplomo.obvlada v nulo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.10.2005 20:58:11   
skuštrana
Živijo!
Bom jaz še svoje vprašanje kar semle notr porinla..
Tukaj vse pišete o striženju majhnih psov, kaj pa veliki? Mi smo našega samojeda do sedaj enkrat strigli v Zagrebu, sedaj bi pa kje v Sloveniji hotela najti nekoga, ki to počne. A katera pozna? Mora pa to biti veterinar, saj mu je to velik pes, striženje dolgo traja in ga je potrebno uspavati..
Lp

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.11.2005 1:33:38   
baguSka
Uspavati???user posted image Ampak a ti veš da ti sploh ni niti slučajno zdravo za kužka user posted image A je kuža agresiven al kuko user posted image Ooo marija men je kr hudo k pomislm.. No, če ni agresiven, se lahko celo jaz javim in ga postrižem, čeprav sploh ne vem zakaj nej bi se samojede sploh striglo user posted image Mogoče zarad vozlov user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.11.2005 20:52:37   
Anonimen
O kriza! Kej tazga pa še ne! Da daš psa uspavat, zato da ga postrižejo? Malo se zamisli nad sabo! Tisti, ki imajo urejen salon, imajo tudi vse pripomočke, da uštimajo tako majhne kot velike pse, tudi večje kot je samojed. Običajno je, da se s psom ukvarjata dva naenkrat, eden ga miri in drži, drugi pa češe in striže. V skrajnem primeru pa ga lahko tudi privežejo, da jim ne pobegne z mize, če pa je zelo agresiven, mu pa tudi nagobčnik nataknejo. Daj, lepo prosim, ne ga srat z narkozo za striženje!

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
1.11.2005 21:37:25   
smrček
Moževa hčera se profesionalni in čist po reglcih, se pravi ne na črno, ukvarja z striženjem psov, velikih in malih.

Lahko si na njeni strani pogledaš, kakšno čudo naredi iz pasjih frizur.

www.kosmatiprinc.com

LenkaS, salon je v centru Celja, cene ima pa tudi bolj celjske.

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.11.2005 22:28:15   
skuštrana
Glejte, kaj se sedaj nekaj zgražate...Ne, naš samojed ni agresiven, ne uspava se zato...Ga pa ponavadi ne strižemo (smo ga samo enkrat, ko so bile tropske vročine, 2 leti nazaj po nasvetu veterinarja, na balin, ker mu je poleti - smo ob morju- zelo vroče in trpi..). Če poznate pasmo veste, da ima dlako zelo zelo gosto in košato, zato njegovo striženje traja full dolgo (ko smo strigli je trajalo vse skupaj celo dopoldne) in verjemite, da njemu ni ravno prijetno. Si predstavljate, da morate ve sedeti pri frizerju kakih 5-6 ur na miru...Jaz si ne. Zato mislim, da je veliko bolj humano psička uspavati, veterinar naredi svoje- ga postriže in vse je ok.

Evo baguska izvoliuser posted image ..Ti ga prepustim, da ga postrižeš..Ugriznil te seveda ne bo, ampak direndaj boš pa imela..In to full, ker je en zelo zelo živahen kuža.

Smrček, se bova jutri na kavi vse dogovorili...

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.11.2005 8:56:57   
lina24
V Kranju v salonu Šapca stane striženje malih kužkov okrog 4500, velikih pa 5500. Cena za striženje mladička je okrog 2000. Tudi trimajo in kopajo. Vendar se cena za 1000 sit dvigne za kopanje kužka. Primerne pasme tudi potrimajo. Agresivni kužki dobijo nagobčnik, nikakor pa se jih ne uspava. Pri nas to ni dovoljeno. Jaz bi takšne "mazače" prijavila.  Konec koncev je verjetno tudi težje striči psa, ki negibno leži na mizi. Niti ni dobro za kužka, da se ga uspava. Poznam "nesreče", ko so prišli k veterinarju po steriliziranega oz. kastriranega kužka pa ga niso dobili nazaj živega. Tako da kar se uspavanja tiče, čim manjkrat in če je res nujno pri veterinarju.

Neposredna povezava do sporočila: 18
25.11.2005 9:00:35   
Anonimen
Naj pohvalim salon, kamor po novem voziva najina črnuha. Dokler nisem doživela, nisem verjela, da bo res, če jih pripeljeva po enem mesecu spet... Včeraj sva ju peljala na striženje + kopanje, pa še analne žleze so jima spucali in res sta oba krasna s kužki. In za oba skupaj sva plačala 4.500 SIT.user posted image

(odgovor članu lina24)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
27.11.2005 11:52:01   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: lenkaS
Evo baguska izvoliuser posted image ..Ti ga prepustim, da ga postrižeš..Ugriznil te seveda ne bo, ampak direndaj boš pa imela..In to full, ker je en zelo zelo živahen kuža.

Še vedno sem proti uspavanju.user posted image user posted image user posted image Ko se naša psička ni pustila, ker je bla živahna in ne vem kaj še, pa sploh to zdej nima veze, sem jo strigla natanko en teden!!!!!! Pa kaj pol če je tisti teden čudna hodila naokol in smešna, na eni strani postrižena in na eni ne. Kje pa piše, da je treba kužka od enkrat postrižt samo zato da bo lep????? Seveda nikjer. Vsak dan po eno urco, al pa 14 dni po pou urce al pa večkrat na dan po par minut in tko ne bo trepel ne kuža, ne tisti, ki ga bo mogal 'držat' in strižt zraven. Treba se je znajdt, ne pa dat kužka kr tko brez smisla uspavat.user posted image In btw: vem kakšno dlako ma samojed.

Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?