Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pranje otroških oblačil.. 7.10.2005 12:25:02
|
|
|
|
Urša
|
Perem na 60, skupaj z ostalimi oblačili, samo ločim svetle in temne. Uporabljam navadni tekoči detergent in mehčalec. Ko je bila še majhen dojenček, sem uporabljala mehčalec Silan Sensitive.
|
|
RE: Pranje otroških oblačil.. 7.10.2005 12:49:35
|
|
|
|
Putka
|
Jaz sem prve par mesecev prala ločeno, na 60, pa brez mehčalca (ker je to itak samo kemija, sploh če so dodane arome). Po ene pol leta pa sem skupaj prala perilo, samo da sem od male vse dobro prelikala. Je pa fajn na visji temp prati, ker grejo boljs flekci ven.
|
|
|
|
RE: Pranje otroških oblačil.. 7.10.2005 13:03:44
|
|
|
|
anamia
|
Jaz perem vse bodije, pajacke, nogavičke skupaj na 60, tudi vse barve dam skupaj, dobiš v drogeriji ali DMju lističe L`ACCHIAPPACOLORE (10 lističev stane cca 1000 sit)in pri vsakem pranju dam enega notri k cunjam, tako da se svetlejše stvari ne obarvajo, in če se slučajno listič ne obarva, ga posušim in uporabim še enkrat...mehčalca ne dodajam, da pa niso stvari preveč trde jih sušim v sušilcu, pa tudi peglam jih ne, ker če bi jih, pri našem preoblačenju, nebi nikamor prišla. Jaz naberem za en stroj robe, tako da perem ločeno od našega-približno 2x na teden. Ciao.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?