Stoja na prstkih (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Pikapolonica -> Stoja na prstkih (7.10.2005 10:27:32)

Zdaj pa ne vem, ali je to fejst narobe. Se mi zdi da mi je pediatrinja enkrat rekla, da moramo paziti na to, da ne bo stala na prstkih, ko se bo enkrat začela postavljati na noge. Samo, jaz je pa tudi ne morem kar naprej za gležnje držati in popravljati.

A so vaši tudi to počeli in kako ste zadevo rešile. S copatki morda?

LP, [sm=pikapoka.gif]

muki1 -> RE: Stoja na prstkih (7.10.2005 10:35:12)

Meni je pediatrinja pokazala prav prijem, kako naj jo za kolke primem in dam na podplat, ker se je tudi na prstke postavljala. Pa copatke so tudi rešitev.

Putka -> RE: Stoja na prstkih (7.10.2005 12:53:51)

Ne razumem cist, kdaj se dvigne na prstke? Ob opori ali brez pomoči? Če se otrok samostojno dvigne na prstke, to pomeni da je precej močan. Moja je to znala malce kasneje. Ali uporabljate hojco? Tam se otročki ponavadi s prstkov odrivajo, pa imajo potem pri ta pravi hoji težave.

ZARA -> RE: Stoja na prstkih (7.10.2005 13:22:17)

IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica

Zdaj pa ne vem, ali je to fejst narobe. Se mi zdi da mi je pediatrinja enkrat rekla, da moramo paziti na to, da ne bo stala na prstkih, ko se bo enkrat začela postavljati na noge. Samo, jaz je pa tudi ne morem kar naprej za gležnje držati in popravljati.

A so vaši tudi to počeli in kako ste zadevo rešile. S copatki morda?

LP, [sm=pikapoka.gif]

Zakaj pa paziti?? Zara je to počela non-stop, samo da so bli prsti navznoter (še zdej me zmrazi, ko to napišem)...ma jst je nisem pol nič ovirala, itak copati niso zalegli, ker jih ni prenesla in jih je dajala dol, tako da je bla večino časa kar bosa...sploh ko se je postavljajo na noge je priporočljivo, da so kar v nogavičkah al pa bosi ...

Pi-kica 1 -> RE: Stoja na prstkih (7.10.2005 21:48:58)

To tudi mene zanima. Samo se, ko se vstane, vedno postavi na prstke in tudi stopica po prstih.

LP

Pi-kica

Stran: [1]