Ropotuljica -> Noče Aptamila (7.10.2005 0:17:41)
|
Zdravo, naša pupa je stara 4,5 mes. Do zdaj sem jo samo dojila, zdaj pa se mi zdi, da imam zvečer malo premalo mleka, da bi jo nasitila. Tako mislim zato, ker joka, kot da bi hotela še jesti. Pa tudi potem se ponoči zbudi vsaj enkrat in hoče jest. Danes sem kupila Aptamil. Pričakovala sem, da ga ne bo takoj sprejelal. Nisem vedela, kaj je boljša taktika: najprej dojenje, potem poskus z A, ali obratno. Odločila sem se, da ji dam A takoj, ko je še zelo lačna. Malo je poskusila in vse izpljunila. Potem je začela neutolažljivo jokati,samo da je flaško pogledala. Ko se je pomirila in sem jo podojila, sem si kapljico Aptamila kanila na prst in ji dala v usta. To je sicer sprejela, vendar ni bila preveč navdušena. Nato sva se šli previt. Ko je bila nagica, torej nadvse srečna, sem spet poskusila s kaplico na prstu. Zdaj je sprejela. kar nekaj kapljic je tako romalo v njen želodček, ampak nahraniti se pa tako seveda ne more. Zdaj pa ne vem, kaj naj naredim. Druge hrane ji še nisem dala, tako da rižolino ipd. ne pride v poštev. Imate kak predlog? lepo spite.
|
|
|
|