Noče Aptamila (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje



Sporočilo


Ropotuljica -> Noče Aptamila (7.10.2005 0:17:41)

Zdravo,
naša pupa je stara 4,5 mes. Do zdaj sem jo samo dojila, zdaj pa se mi zdi, da imam zvečer malo premalo mleka, da bi jo nasitila. Tako mislim zato, ker joka, kot da bi hotela še jesti. Pa tudi potem se ponoči zbudi vsaj enkrat in hoče jest.
Danes sem kupila Aptamil. Pričakovala sem, da ga ne bo takoj sprejelal. Nisem vedela, kaj je boljša taktika: najprej dojenje, potem poskus z A, ali obratno. Odločila sem se, da ji dam A takoj, ko je še zelo lačna. Malo je poskusila in vse izpljunila. Potem je začela neutolažljivo jokati,samo da je flaško pogledala. Ko se je pomirila in sem jo podojila, sem si kapljico Aptamila kanila na prst in ji dala v usta. To je sicer sprejela, vendar ni bila preveč navdušena. Nato sva se šli previt. Ko je bila nagica, torej nadvse srečna, sem spet poskusila s kaplico na prstu. Zdaj je sprejela. kar nekaj kapljic je tako romalo v njen želodček, ampak nahraniti se pa tako seveda ne more. Zdaj pa ne vem, kaj naj naredim. Druge hrane ji še nisem dala, tako da rižolino ipd. ne pride v poštev.
Imate kak predlog?

lepo spite.




Spicy Black -> RE: Noče Aptamila (7.10.2005 11:21:46)

Glede tega pa ti lahko jaz napišem roman [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Kupili smo skoraj že vse vrste mleka, ki jih imajo v lekarni (in zapravili veliko $$$$ [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]), kupili skoraj vse vrste dud (tudi magični lonček)..NOČE pa NOČE...Pol smo rekli bomo pa vztrajali..z enim mlekom, eno flaško. Ne bo pa amen.Je rekla pediatrinja, da če bi bil lačen bo zagotovo zagrabil. Ma ja! Pol mi je pa ena prinesla Hipp mleko, ki je bolj gosto in drugačnega okusa. Najprej sva ga po žlički pa se zraven ni nič zmrdoval. Nato sem na flaško nataknila dudo in ga je popil celih 100ml [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Nisem mogla verjeti! Super sem si rekla, tega ima pa rad..no, probam še zvečer...spet nič [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].
Pol sem si pa rekla, da zdej je pa dost da se s tem ne bom obremenjevala in bom pač dojila dokler bo kaj pa čeprav na 2 uri ali manj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]..Vsak dan mu pripravim mleko in mu ga dam nekaj žličk, da vidim če se je slučajno premislil.

Naj pa povem, da če je z žličko sadne kašice ni problema. Frutek zmaže endvatri [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]..mleko mu pa le moje diši je videt [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Kar ti lahko rečem je, da res vztrajaj z eno flaško in enim mlekom..ker so tiste škatle adaptiranega mleka res drage in po 3 tednih al pa še prej je moreš zavreči.

Aja pa še to: v Aptamil sem mu zamešala riževo žitno kašico za na žličko je mali [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] pa jedel [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]..ma kdo bi vedel kaj je prav in kaj ne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Velik uspeha ti želim!




lucky 111 -> RE: Noče Aptamila (7.10.2005 11:38:06)

Tudi meni je začelo primanjkovati mleka pri 4 mesecih in sem začela dodajati Aptamil. Na začetku ga nikakor ni hotel sprejeti.
Kakšen teden smo vztrajali in ko je bil lačen je bil tut Aptamil dober. Potem pa ni bilo nobenih problemov več.
Lahko pa poskusiš s kakšnim drugih mlekom npr. Hipp. Mi smo potem prešaltali na Hipp in smo bili tut zelo zadovoljni.

lp




Marogica -> RE: Noče Aptamila (7.10.2005 12:10:00)

Mi smo sprobali 3 vrste mleka, pa ni sprejel nobenga. Nam je pediatrinja rekla, naj dodamo kašico, pa ni bilo problema. Pa še spati nam je začel celo noč, ker je bil konkretno sit.




Stran: [1]