Ciciklub (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

kepa* -> Ciciklub (6.10.2005 22:46:57)

Pred kratkim smo dobili reklamni letak od cicikluba in razmišljam, da bi se včlanili. Pa me zanima, če je katera že včlanjena, kako ste zadovoljni, pač izkušnje?
Se splača?
LP

N _ B -> RE: Ciciklub (6.10.2005 23:34:16)

Jaz sem se včlanila z velikim navdušenjem, ker sem mnenja, da je knjiga ena izmed najboljših "igrač". Sama ponudba se mi je na začetku zdela zelo velika, potem pa sem iz meseca v mesec več časa porabila, da sem nekaj izbrala. Poleg tega me zelo moti tisti 20. v mesecu. Do tega datuma naj bi nekaj kupil. Čim zamudiš ta datum, te začnejo klicati domov, kaj si si izbral... Ravno prejšnji mesec se mi je zgodilo, da sem prišla domov in na telefonu dobila osem neodgovorjenih klicev - vsi iz Cicikluba. Jaz se bom ravno iz tega razloga izpisala. Otroku bom še vedno kušovala knjigice. Mogoče ne redno ravno ene vsak mesec, v povprečju pa verjetno kakšno več.

Nataša R. -> RE: Ciciklub (7.10.2005 8:15:18)

Tudi mi smo včlanjeni v Ciciklub.Sedaj teče drugo leto. Včasih kupimo kaj tudi nekomu za rojstni dan in podobno. Kupimo največkrat knjigo sledijo igrače in kasete. Slabih izkušenj nimam. Res pa je da tudi tukaj imajo rok do kdaj moraš kupiti če ne pa dobiš knjigo meseca.

sp -> RE: Ciciklub (7.10.2005 13:29:44)

Tudi jaz sem dobila njihov katalog pa tudi klicali so me, vendar jaz se ne bom učlanila.Ni mi všeč, da si moram pod prisilo nekaj vsak mesec izbrati pa čeprav ne rabim.Raje se zapeljem v trgovino in kupim kar se mi zdi da je uredu paje.Mogoče me od vsega tega odvrne tudi to, da sem se koooomaj odkrižala iz Sveta knjige.Tudi oni imajo iste fore!!!

Gordana-3 -> RE: Ciciklub (7.10.2005 13:38:21)

tud jaz sem bila na začetku navdušena. potem pa sem ugotovila, da izbira knjig, predvsem tistih za otroke do 3 let ni bogvekaj. sem v raznih knjigarnah in otroških trgovinah videla mnogo lepše in zanimivejše knjige. čakam, da mine leto dni, da se izpišemo.

Anonimen -> RE: Ciciklub (7.10.2005 13:53:33)

Tudi mi smo prejeli reklamo in ena me je ravno včeraj klicala ob pol devetih zvečer, če se bomo včlanili v klub, pa se nisem, ker sama raje kupim knjigico takrat, ko sama hočem, ne pa da si tukaj obvezan z datumi. Poleg tega je pa moj brat včlanjen v Svet knjige tako, če mi je kaj všeč kupim preko njega.

*biba* -> RE: Ciciklub (7.10.2005 14:46:59)

V ciciklubu je tako kot so napisale ostale, ampak jaz ko sem se hotela izpisati sem imela ful enih komplikacij, namreč trajalo je kar nekaj časa tako da sem mogla še kar nekaj mesecev kupovati ker so oni tako naredili.
Odločitev je vaša![image]http://www.ringaraja.net/forum/upfiles/smiley/smajl.gif[/image]

Abby -> RE: Ciciklub (7.10.2005 22:50:13)

Nameravam se izčlaniti, ker so res zelo nasilni s tem klicarjenjem, razen tega so mi enkrat potem, ko sem po telefonu naročila nekaj, itak poslali knjigo meseca, in to kartonko za leto in pol starega otroka, punčka je bila pa takrat stara 3 leta in 5 mesecev, kar je podatek, ki ga oni imajo.

dory -> RE: Ciciklub (8.10.2005 7:16:04)

jst sem vclanjena...nobenih problemov, knjige lepo narocam preko neta in izberem tiste, primerne mojemu pobalinu...tamal k sreci obozuje knjigice,tko da je nalozba se tolk bolj ok [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Primoza -> RE: Ciciklub (8.10.2005 8:25:21)

Ciciklub je neke vrste natega v stilu sveta knjige, kjer imaš redne obveznosti do kupovanja.   Akvizireji pa so nadležni kot muhe.

BaniT -> RE: Ciciklub (8.10.2005 22:34:09)

Jaz sem se ta teden učlanila. Sedaj pa bolj ko berem vaše poste, bolj me skrbi, če sem se pravilno odločila. Če ne, pa tako, kot je že rečeno, se bom pa po enem letu izpisala!

LP, BaniT[sm=muca.gif]

Stran: [1]