|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hud glavobol
6.10.2005 19:04:55   
flecker1
Danes pa imam res hud glavobol, lahko rečem da gre za migreno. Ali si naj vzamem eno lekadola? user posted image   Sem v 14. tednu, glavoboli se mi pojavljajo le takrat, ko spijem donat, brez donata pa ne morem ker imam tako zaprtje... Jao...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hud glavobol
6.10.2005 19:09:56   
baklica
Ubožica, vem kako to zgleda. Jest sem pri takih napadih ponavad mogla kar dva vzet, če je blo do cajta je tud eden nucal, ampak ponavadi ne. Pa sem zadnjič vprašala mojo g pa je rekla da dva pa ne smem, da enga pa pol čez štiri ure še enga. Tko da probam mal potrpet. Menda Lekadol ne škodi, vsaj tako je rekla moja g. Jest jih kar precej pojem, pa je zaenkrat vse OK. Najbolj je čudno to, da ko sem bila za ta prvega noseča so pa vsi glavoboli šli pa pa, to rundo pa ne. user posted image

Lučka

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.10.2005 19:11:44   
irenn75
Pozdravljena,
upam, da ti je že kdo odgovoril. Lahko ti povem po mojih izkušnjah da so se mi vedno pojavljali glavoboli tam nekje do 20.tedna. Vse pijače, ki vsebujejo mehurčke - torej co2, četudi naravni, povzročajo glavobole.
Poskusi zaprtje odpravljati z pitjem večje količine vode ali pa z uživanjem več sadja.
Lekadol sicer lahko brez skrbi vzameš, samo ni nujno da ti bo pomagal če gre za migreno???
Upam da sem ti vsaj malo pomagala, ali pa da te je glava nehala boleti.
LP irenn

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.10.2005 20:32:33   
taška30
Lekadol brez problema (do 4/dan, seveda ne vsak dan), ampak pri migreni ti najbrž ne bo pomagal (lastne izkušnje).
Povem ti še preverjen recept iz RR-ja: črna kava + stisnjena limona. Lahko zmešaš (bljak user posted image ), lahko en požirek enega, en požirek drugega. Jaz nisem verjela, da to deluje, ampak DELUJE. Še zdaj ko nisem več noseča, se poslužujem tega recepta namesto tamočne tablete.
Lp in čimmanj glavobolov.

(odgovor članu irenn75)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.10.2005 21:07:15   
baklica
Črna kava pa limona - preverjeno deluje, sem probala tud sama. Ni pa ravno njami user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.10.2005 21:57:07   
mala maja
Mene so pa v bolnico vzel zaradi glavobola.  HUDEGA...user posted image user posted image Joj sam ne vem a sem bla tam nekje 18t noseča ne upam si trdituser posted image

Nebi bilo nič narobe če bi omenila svoji G. to naslednjič pri kontroli. Mene so mel 1 dna tam na PDC-ju pol so me pa domol poslal češ da mi pritisk skače.

(odgovor članu baklica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.10.2005 22:20:35   
flecker1
Sem vzela lekadol in mi je hvalabogu, ne prenehal, a vsaj zmanjšal bolečino.
Gled4e kave, sem prenehala piti, ker mi ni zapasalo več.
Zanimivo pa je da sem v 1. nosečnosti pila kave do konca, glavobolov sploh nisem imela, zdaj pa v 2.nosečnost je pa nasprotje od prvega...user posted image user posted image

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.10.2005 9:13:34   
Urša
Pri meni so glavoboli na začetku nosečnosti trajali tud po 3 dni skup. user posted image  Groza! Prvi dan je bilo nevzdržno, kot migrena, potem se je sicer malo zmanjšala bolečina, ampak vseeno zelo neprijetno.
Hja, tud jst ti svetujem črno kavo z limono, občasno kakšen lekadol in ogromno vode in počivanja. Za tolažbo pa: VEDNO MINE!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.10.2005 20:37:51   
FRAČAFELA
Sedaj si me spomnila na mojo prvouser posted image user posted image user posted image Glavoboli so se pojavljali neodvisno od zaužite pijače, hrane, spanja,...Lekadol lahko vzameš brez skrbi, ne more škodovat, pazi le, da ne bi jih preveč vzela.

LP

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?