Hropenje in domača zdravila (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


nynna -> Hropenje in domača zdravila (6.10.2005 14:43:46)

Naša pikica je par dni kašljala, po sirupu je nehala, zdaj pa že dva dni hrope. Ali kera ve kakšno zdravilo, kakšni topli obkladki ali kaj podobnega.
Hvala!




saša 73 -> RE: Hropenje in domača zdravila (6.10.2005 15:20:52)

Naša stara mati je imela recept:pleničko je prepojila s segretim maslom in jo nato položila na prsni koš.Koliko se jaz spomnim je vsaj meni "špilalo".
Ko sem to prakticirala pri mojem otročku pa nekega efekta ni bilo.Tako,da sva se po treh dnevih vseeno odpravili k pediatrinji,ki nama je predpisala Berodual in Flixotide pršilo in povrhu še Amoksiklav.In ji je hropenje po nekaj dnevih intenzivnega vdihavanja Beroduala izvenelo.

Idi raje k zdravniku.






idika -> RE: Hropenje in domača zdravila (9.10.2005 16:51:15)

Svetujem ti, da greš k pediatru, ker škodit tko al tko ne more. Moja mala je pri 5-ih mesecih hropela 1 mesec, čeprav sva hodile na inhalacije.(pediatrinja se ni glih kej preveč zavzela zanjo). Na koncu sva pristale v bolnici- na srečo samo na opazovanju. Drugače pa poskusi s prežganimi kamilicami, katere zaviješ v gazo in jih položiš na prsa. Masiraj ji hrbet in prsni koš- pri pediatru prosi, naj ti to pokažejo.
Upam, da se kmalu pozdravi!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




m@j@ -> RE: Hropenje in domača zdravila (9.10.2005 18:26:46)

Meni je peditrinja svetovala inhalacije- kaminilce ali kakšna druga zelišča. Če poznaš kolekcijo Just, pa ti priporočam kremo Tee tree, s katero mažeš otroka po prsih, ali uporabiš kakšen drug njihov izdelek.

Čimprejšnje okrevanje!

lp,




Stran: [1]