Kdaj in kako oddate vloge? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Kdaj in kako oddate vloge? (6.10.2005 14:01:33)

Zanima me, kako je z vlogami za znižano plačilo vrtca. Ali ste dale tiste mamice, katerih  otroci so prvič začeli vrtec obiskovati letos septembra, dala eno vlogo z podatki o dohodkih za 2003, do 15. novembra pa boste dale novo vlogo z podatki o dohodkih za leto 2004, da bo odločba veljala za celo prihodnje leto. ? Kaj pa če pride med šolskim letom do prestopa otroka v drugo skupino, npr. da je do septembra v jaslih, s 1.9. pagre v višjo starostno skupino, kjer je nižja cena vrtca?

Anonimen -> RE: Kdaj in kako oddate vloge? (6.10.2005 14:49:26)

A obstajajo posebne vloge za znižano plačilo vrtca ?

Mi vrtca sploh ne bomo dobili, ker nimamo nobenih dokazil o ogroženosti.
menda majo prednost "socialni" , potem pa itak zmanjka prostora. So mi prijazno svetovali, naj ga dam privat, ker mi pač očitno ni problem plačat vrtca ali pa naj priskrbim "ustrezna dokazila ", ki so zahtevani kot priloga k vlogi.

Sem kar mal penasta[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]

NinaŠ -> RE: Kdaj in kako oddate vloge? (6.10.2005 19:44:33)

Prvo vlogo z doh.2003 sem oddala (do) 15.8., sedaj do 15.11. pa je treba oddat novo vlogo z doh.2004. Če otrok med letom prestopi v višjo starostno skupino, mu vrtec na podlagi stare odločbe o znižanem plačilu, obračuna novo (nižjo) ceno - položnice izdajajo vrtci po ceniku ki pripada posamezni starostni skupini (občina pa ti vrtec samo sofinancira do polne cene, pač glede na tvoj plačilni razred).

LP

elizabeta p -> RE: Kdaj in kako oddate vloge? (6.10.2005 21:52:38)

Ja jaz sem dala tako kot si napisala. Po mojem plačaš pol, ko ni več v jaslih manj. Ne vem, ker moj ni šel v jasli ampak v skupino, ki pride za jaslimi.

Stran: [1]