Anonimen -> Prvi obisk - kaj lahko povem!!!! (6.10.2005 12:38:57)
|
Imam mlajšega brata , ki jih ima že čez 30, pa po moje še vedno tava in se išče. Pred parimi leti je propadlo nekajletno razmerje s punco "njegovega življenja" , zdaj pa naj bi imel novo , ki ji pravi "ljubezen do konca življenja ". Dejansko vsakokrat, ko ima kakšno, postane zelo agresiven do domačih. Vsi ga neki ogrožamo, vse bi rad prodal, ker kronično rabi denar, zdira se na mamo, ji preti, zahteva nek svoj delež, ki mu pripada, ker ga zdel rabi, ne pa ko bo ona umrla, ipd. Skratka nevzdržen je. Mama to mirno prenaša z izgovorom, saj je še mlad , bo že bolje. Pred kratkim se je najavil na obisk (živim v drugem kraju z družino ) vendar se je v svojm stilu zdrl name, da naj se pazim kaj bom govorila, ker bo drugače joj... Najraje bi ga odslovila, pa mi je žal matere, ki je tako zaslepljena. Tolk je preparirana, da mi je celo rekla, da bom jaz kriva, če gresta narazen in naj se lepo obnašam, ker bo brat drugače zelo hud. To pomeni, da se bo nanjo drl še nekaj dni. Bojim se, da jo bo enkrat tudi mahnil v tistem svojem izbruhu besa. Kaj naj naredim? res je hudo[sm=smiley19.gif]
|
|
|
|