Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 6.10.2005 12:11:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: A je možno pri IMN donosit? 6.10.2005 12:11:34
|
|
|
|
cmokec
|
Žal pri IMN ni nobene najmajnše možnosti donositve, ker plod ni vgnezden v maternici. Čiščenje je obvezno. Večinoma se zasidra plod v jajcevodu in če se ga ne odstani, je ženska lahko v življensi nevarnosti. Jajcevod raznese in ga je potrebno odstanit, pojavijo se notranje krvavitve v trebušni steni in pride do zastrupitve. Zato je čiščenje potrebno opravit čimpreje (če plod že ne odmre sam), da se okrani jajcevod, ki je pomemben za kasnejšo zanositev.
|
|
[Brisano sporočilo] 6.10.2005 12:11:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: A je možno pri IMN donosit? 11.10.2005 14:51:42
|
|
|
|
nelky
|
Kot kaže, sploh nisem bila . Očitno je spackana črtica na testu pomenila, da je negativen. V petek sem naredila urinski test v ZD, pa je bil hcg 0, torej očitno tudi za ss ni šlo. Res čudno. A je možno, da ti viroza prestavi kar za 5 dni??? Meni se še nikoli ni zgodilo, da bi jo imela kako drugače kot 28. dan Prav, pa poskusiva znova!
|
|
|
|
RE: A je možno pri IMN donosit? 19.8.2008 18:39:18
|
|
|
|
Hator
|
Sem brala, da je neka Avstralka rodila zdravo punčko, čeprav je bil plodek v trebuhu, ne maternici.
|
|
|
|
RE: A je možno pri IMN donosit? 5.9.2008 10:19:23
|
|
|
|
pupika
|
nelky podobno je bilo pri meni, najprej pozitiven test, nato pa neki rjavi izcedek. Seveda sem šla še isti dan v zdravstveni dom, kjer so mi naredili test in je test pokazal negativno, G se je odločila da me kljub temu pregleda, rekla, je, da je malo čudno, sluznico imam povečano kot bi bila noseča, vsi ostali znaki pa so kazali negativno, tudi na UZ se ni nič videlo, je pa povdarila možnost za IMN in me poslala na pregled v bolnico, tam so po tednu dni ugotovili, da imam IMN, najbolj je bilo vidno na krvnem odvzemu, ker so mi nosečniški hormoni enkrat naraščali, drugič upadali in tretjič spet naraščali. Na uz so full pozno ugotovili. Mislim, da se je vse skupaj vleklo mesec dni ko so se odločili, da mi dajo inekcijo metrotrexata in se je hvala bogu samo sčistilo. Drugalče pa ti lahko povem kakšni so znaki, bolečine v jajcevodih, pri meni ne stalno, močna utrujenost in bledoličnost.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?