AlinaPrapi -> V NADALJEVANJE KAKO STE POVEDALE? (6.10.2005 10:57:59)
|
Živjo, naj nadaljujem že pred kratkim načeto temo - včeraj smo končno naredili test... Bila sva skupaj, res si zdaj ne znam predstavljati, da ga ne bi bilo ob meni, saj si nisem želela drugega kot njegove bližine. Skratka, presrečna sva, saj se pridružujem vam, nosečkam :) !!! Že pred testom sem bila na tihem skoraj prepričana, saj se tako še nisem počutila nikoli prej, pa vseeno sva bila po močni črtici na CB oba povsem iz sebe... Res lepi občutki... Z veseljem se vam bom torej od zdaj naprej še pogosteje pridružila! Kot sveža nosečka sem se seveda že prijavila na prvi pregled, tu pa že naletela na razočaranje, saj so me naročili šele 11.11., ko bom že na koncu 11.tedna (razen, če se vmes pojavijo kake težave). To se mi zdi res pozno, moram videti že prej, če je vse v redu. Kako ste ravnale ve? Ste se prijavile v zasebnih ambulantah ali ste čakale? Ali mogoče lahko predlagate kako zasebno ambulanto, kjer se lahko že prej naročim na prvi pregled na območju Gorenjske? Kakšna je npr.cena UZ ali NS? Hvala vsem, saj veste, sem čisto nova in še malo zbegana :)... En lep pozdravček od nove nosečke!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
|
|
|
|