Marogica -> RE: Naj popustim ali ne? (6.10.2005 9:39:07)
|
Jaz na tvojem mestu sploh ne bi razmišljala, kaj naredti. V vrtec. Tako "mali" pa zopet ni, pa še lažje se bo navadil, da mu bo postal vrtec nekaj "normalnega", vsakdanjega. Mi smo našega ta večjega dali pri 17 mes-nobenih problemov ni bilo. Še v soboto se je pred avto postavil, ker je mislil, da gre v vrtec. Malika, če se ne motim, imaš še enega dojenčka, ali ne? Tudi to je dodaten razlog, da naj gre v vrtec. Ti si boš lažje vzela čas za dojenčka dopoldan, pa se tudi malo spočila (psihični in fizično). Kar se bolezni tiče, pa je tako. Meni je pediatrinja rekla, da je čisto vseeno s kolkimi leti/meseci damo otroke v vrtec. Vsak mora iti skozi to fazo, da je non-stop bolan, ker se mu krepi imunski sitem. Vedi, da si dobra mama samo, če si spočita in si lahko vzameš čas in imaš tudi voljo za oba. Najlažje je drugim govoriti, da ga ne daj v vrtec, saj oni tvojih otrok ne čuvajo 24 ur na dan. Ome/babice pa so pozabile, kakšen napor je to. SEveda se pa moraš odločiti sama oz. s partnerjem. JAz sem ti samo napisala, kaj jaz o tem mislim.
|
|
|
|