Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nuhalna svetlina - zdravniki z licenco 6.10.2005 9:40:53
|
|
|
|
sarazan
|
Ginekologi z licenco za NS v Sloveniji: Jasmina Antonic Babnik, Ksenija Gersak, Jozica Kezar, Ursula Res Muravec, Stanko Pusenjak, Ksenija Selih Martinec, Daria Strah, Andrej Tratnjek, Veingerl Zdravko, Simona Copi, Polona Jerman Kacic, Ziljana Krizaj, Ziva Novak-Antolic, Dusan Rosic, Alenka Sketelj, Ratko Tatalovic, Natasa Tul Mandic, Damir Franic, Ksenija Kardos Mohorko, Mili Lomsek, Tanja Premru-Srsen, Barbara Sajina-Stritar, Biserka Stajerec Martin, Sasa Trampuz, Toncka Zavrsnik oziroma link: http://www.fetalmedicine.com/f-downs.htm
|
|
RE: Nuhalna svetlina - zdravniki z licenco 6.10.2005 11:04:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Yeah, moj g. je tud gor, dr. Dušan Rosič, Ptuj Mi jo je tudi delal.
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina - zdravniki z licenco 6.10.2005 11:51:27
|
|
|
|
klavdijam
|
Najlepša hvala za posredovane odgovre. Zdaj sem pa prav v krizi, ker mojega ginekologa, dr. Lukmana ni gor. In še tako lepo sem vprašala sestro, če dela NS ali se naročim kjerkoli v SLO. Seveda mi je potrdila, da se ni treba naročiti, ker dela to moj ginekolog. Že ob pregledu sem u+imela čuden občutek, ker je trajal slabih 5 minut, izmeril je kožno "gubo" na vratu, dejal , da je čisto normalna. Nato pa nobenega izvida, samo ena slikca. Kaj pa zdaj. Naj povem, da sem noseča 13 tednov in 2 dni :(.
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina - zdravniki z licenco 6.10.2005 11:56:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, kaj potem si ti iz Ptuja, ali kako? Ker, kolikor vem, je Milan Lukman g. na Ptuju, če misliš njega? Ja, potem pa pojdi do dr. Rosiča v Ptujske toplice, ki je moj g. Tel.št. 788-52-00. Vprašaj, nimaš kaj izgubiti. Jaz sem se odločila za THT (trojni presejalni hormonski test). On mi je naredil UZ, ker se mali ni lepo obrnil, nisva mogla nič videti, potem mi je sestra vzela kri in poslal jo je v LJ. Po 14 dneh sem dobila izvid domov, 1:18000. Cena 13.000 SIT.
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina - zdravniki z licenco 6.10.2005 12:53:24
|
|
|
|
klavdijam
|
Pozdravljena Blacky! S Ptuja sem, ja :)). Že kličem dr. Rosiča. Bolj me čas matra, ker se bliža 14 teden. Največja finata je, ker sem tako pazila na te datume in teden, kdaj so preiskave. Še bolj, ker je očetov brat dvojček mongoloid in sem ves čas imela občutek, da me ima ginekolog še bolj pod drobnogledom. Pri prvi nosečnosti sem bila tudi na genetiki v LJ. Sicer pa je še veliko preiskav, bom pač malce glasneje zahtevala informacije. Lepo bodi in hvala za odgovor. p.s. Si tudi nosečka ali mlada mami?
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina - zdravniki z licenco 6.10.2005 14:12:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem mami 8-mesečnega Nejca. Fajn zrihtaj, meni je NS delal v 12. tednu. Ker se ni nič videlo, mi je naredil presejalni test v 17. tednu (sestra vzela kri) in sem dobila rezultat ravno tako. Javi mi, prosim, kako boš zrihtala, lahko na privat.
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina - zdravniki z licenco 6.10.2005 15:00:14
|
|
|
|
suky
|
Nekateri G, ki majo licenco nimajo pojma oz. so ful neprofesionalni. Js hodim k dr.Tratnjaku, ki ima tudi kao licenco.Samo kar se samega pregleda tiče, NS, je pa obup. Js sem se kljub temu, da sem vedla da jo on dela in to brezplačno, naročila pri dr.Reš v Dravljah in seveda sem na samem pregledu ful uživala, vidla sem svojega , štela sem njegove prstke, poslušala srček pa še posneto sem dobila na CDju 3D UZ.Celoten pregled je trajal več kot pol ure in ves čas sem imela svojega na očeh.Super izkušnja, enkraten pregled. No, in potem sem šla še k svojem G in nisem nič povedala, da sem šla na samoplačniško NS v LJ. Prišla sem kao na navaden pregled in tam mi je potem G povedal, da bova merila NS.OK pa jo dejva in sva jo!! 20minut je trajal, obrnjena sem bila stran od monitorja tako, da sploh nisem imela vpogleda na svojega , komentiral ni nič, na koncu mi je dal eno slikico in rekel, da je vse uredu, da sicer ni videl nosne kosti, ker se ni hotel pravilno obrnit ampak, da on garantira, da je vse OK!!! Za posrat Še enkrat bi dala 12000sit in šla drugam, ker se ta pregled s tistim v Dravljah ne more primerjat.Zdej vem zakaj ga moj G dela brezplačno Pozanimajte se preden greste delat pa rajš dejte 12000sit kot pa da je vse skupi en larifari. LP
|
|
RE: Nuhalna svetlina - zdravniki z licenco 7.10.2005 8:41:56
|
|
|
|
DrejcDrejc
|
Klavdija, a si morala plačat 12 čukov za pregled pri tvojem ginekologu, ne glede na to, da nima licence? Tega ti seveda ne bi smel zaračunat. Če pa nisi plačala, si pač imela en pregled več. Če bi rada pravi izvid, se hitro naroči pri nekom z licenco in obrazloži, kakšna je tvoja situacija. Pa vso srečo!
|
|
RE: Nuhalna svetlina - zdravniki z licenco 7.10.2005 9:18:44
|
|
|
|
klavdijam
|
Pozdravljena Drejc, sem že vse uredila. Za "pravo" nuhalno je prepozno, ker sem noseča že 13 tednov in nekaj zraven. A sem klicala tudi sestro mojega ginekologa, ki mi je prijazno povedala, da meritev NS opravi g. brezplačno za svoje pacientke, drugače pa je ne dela. Me pa je že zapisal v 16 tednu za trojni hormonski test in če bo treba bomo opravili še amniocentezo. Tako, da sem kar pomirjena. Naj povem, da je drugače moj g. zelo znan porodničar in ginekolog in mi nekako ne gre v kontekst z njim, da bi se ukvarjal s čudnimi posli. Pred kratkim sem imela "odmrtje ploda", nato še krvavitve v tej nosečnosti in se je resnično zelo, zelo zavzel zame (tudi, ko sem bila hospitalizirana). Uživajte v vaših nosečnosti, ker smo zdaj re snekaj posebnega - srečke nosečke.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?