ursa_p
|
Pozdravljene! Jaz se prvic javljam v temo "mesecnice" ... hehe! Sej me razumete! Na zalost ste ze tako veliko napisale, da sem prebrala samo prvo sporocilo, ostalo bom pa kasneje! Ne mi zamerit, ampak sem se v sluzbi in res nimam casa takoj zdaj prebrati cele teme! Sem se pa oglasila, da povem, da sem tudi sama prejsni petek prvic odletela ... ja, skoraj na ravnem ... "zmotila" me je cca 3 cm visje polozena plosca - malo jo je ze "ukrivilo" ... in zletela sem po tleh ... na sreco je z mano vse v redu, le roka in noga sta podrgnjeni ... kako so me gledali vsi tisti, ki so stali okoli (to je bilo pred fakulteto, kjer je bilo pooolno ljudi), pa raje ne bom govorila! Zanima me kako se kaj pocutite .. jaz sem ze zelo storasta, obracanje v potelji mi tudi ze dela probleme ... dviganje iz lezecega v sedece stanje, ce lezim na hrbtu, je pa tudi groza. Trebuh mi je zrasel v zadnjem mesecu. Prej se mi sicer na ven ni poznalo, edino na oblekah se je videlo, da se sirim. Sedaj se mi pa ze dobro vidi ... trebuh je iz dneva v dan vecji. Zredila sem se ze za 7 kilogramov, kar se mi zdi veliko, glede na to, da sem v prvih dveh mesecih in pol ostala nekje na isti tezi! Zanima me tudi kam greste kaj rodit ... jaz grem v Ljubljano, sem skoraj prepricana in me zanima, ce katera slucajno ve .... ti otroka na tvojo zelo ponoci odnesejo, da se vsaj malo spocijes??? V Postojni to naredijo, to vem, za Ljubljano pa mi nihce ni znal povedati! Da povem se kaj o sebi! Rok imam pa 16. februarja! Pravijo da bo fantek (slikco lulcka res imamo .. hehe), stara sem 23 let. Prvo brcanje sem oziroma kar sva zacutila pri 19-em tednu! Sedaj brca ves cas sluzbe ... hehe .. zvecer se pa umiri! Ponavadi da vedno mir takrat, ko ga kdo drug zeli "zacutiti". Ze zdej je pravi lump! Da se pohvalim tudi, da imava s fantom 4 pasje dame doma in se pticka, tako da bo pri nas kar veselo! :D Ziviva pa pri fantu v hisi, od 1. novembra sama v spodnjem stanovanju! No, zaenkrat toliko, se pa seveda se oglasim! Lp, Ursa
|