asso -> RE: kdaj bomo spali celo noč? (10.10.2005 9:55:45)
|
O to mi je znano. Jaz sem se tudi pri teh mesecih obremenjevala s tem kdaj pa bo že enkrat prespala celo noč. Zvečer sem dodajala kašice pa je bilo glih isto sr... Daj času čas. Jaz sem tudi mislila, da tega nikoli ne bo konec, da se bo navadila, da ne gre drugače, kot z drastičnimi spremembami "pustiti jokati", pa še in še. Na koncu sem se sprijaznila, da jo ponoči, ko zajoka oz. ko joka podojim in vsi lepo spimo naprej. Tako je en dan kar čez noč med enim podojem in drugim minilo 5 ur, 6 ur, 9 ur... Včasih je celo spala več skupaj, če zvečer ni jedla kašice, ampak se samo podojila, pa mi ni bilo nič jasno. No, sedaj je kar sama od sebe se začela ponoči zbujati le 1x, ali celo niti to ne. Odvisno od dneva. Takrat jo podojim in spimo vsi lepo naprej. No pred tem jo pustim jokat max. 10 min, ker včasih pa tudi po joku zaspi sama nazaj. Pri nas se je malo izboljšalo spanje, ko smo jo preselili v njeno sobico, vsaj jo ne slišim ponoči, ko se premetava in včasih samo enkrat zajokca. Še enkrat: daj času čas
|
|
|
|