Kateri blender (mešalec)?? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

niki5 -> Kateri blender (mešalec)?? (5.10.2005 14:40:45)

Že nekaj časa tuhtamo in smo že hoteli nabaviti sokovnik, potem pa so nam svetovali da je veliko boljše imeti blender (mešalnik), ker lahko v njemu veliko več stvari pripraviš in tudi vse se porabi, ne gre v nič pol sadeža.
Kupili bi takega s stekleno posodo, da lahko tudi ledene stvari miksam, ampak sedaj pa ne vem katera znamka, kakšne so razlike med eno ali drugo?
Recimo Bosch-ev stane 20.000 sit, po moje tudi zaradi designa, je pa AEG (Electrolux) pa 15.000 sit kar sem mi zdi sprejemljivo..

Imate katerega doma in kakšen se vam zdi?

NinKa -> RE: Kateri blender (mešalec)?? (5.10.2005 15:38:53)

Jaz sem glede MGA zagovornik Bosha. Imam tistega velike multipraktika ko ima še mikser za sadje (ob strani) in sesekljalnik. Ampak ker se mi je zazdel prevelik za vsakdanje uporabe sem si kupila še ročnega Bosha, tistega z lončkom za sekljanje. Tega ročnega sem ful uporabljala za tamalega ko smo začeli uvajat gosto hrano. Sedaj pa se mi zdi za vse čist ok. Od čebule do drobtin delam vse znjim. 

Na velikem multipraktiku pa se nabira prah...priznam....uporabljam ga le še za kakšne velike zadeve.....

soncece24 -> RE: Kateri blender (mešalec)?? (5.10.2005 16:24:47)

Jaz sem pred tremi leti mami za rojstni dan kupila od phillipsa multipraktik, ki zna vse, kar znajo veliki, samo da je majhen. je pa ful srčkan, taki pastelno zelen in enostaven za uporabo. stal je pa nekje 12.000

Stran: [1]